Senior-Marketplaces-consultant

Filtered listing pages analyse: SEO winst voor E-commerce

Om op topposities te ranken in Google zijn kwalitatieve links en een goede autoriteit belangrijker dan ooit. Een natuurlijk linkprofiel met sterke verwijzingen zorgt voor een hogere autoriteit en E-E-A-T. Wat vervolgens zorgt voor betere posities in zoekmachines, meer kliks naar je website en meer omzet. Linkbuilding is zeker niet dood, maar verandert richting meer kwaliteit links en het uitstralen van vertrouwen. OrangeValley stippelt voor jouw merk een linkbuildingstrategie uit dat werkt en jouw SEO naar het volgende level tilt.

Filtered Listing Page Analyse bij OrangeValley

 • Strategie opmaat voor e-commerce
 • Identificeren van groeikansen
 • Verbeterde online vindbaarheid 
 • Nieuwe pagina’s voor omzetgroei
seo

SEO Filtered Listing Pages Analyse: SEO voor E-commerce

Voor e-commerce bedrijven is het cruciaal om de online vindbaarheid en zichtbaarheid van hun webshop te optimaliseren. Een effectieve manier om dit te bereiken is door gebruik te maken van een filtered listing pages analyse. Deze analyse helpt je om dedicated (sub)categorie pagina’s te ontwikkelen, op basis van je product filters, die aansluiten bij het zoekgedrag van je klanten. Hierdoor trek je meer bezoekers, verhoog je je conversies en speel je in op de behoeften van je doelgroep. Ontdek hier hoe een filtered listing pages analyse jouw online prestaties kan verbeteren en neem vandaag nog contact op met OrangeValley.

Vraag direct een Filtered Listing Pages Analyse aan!

 • Strategie opmaat voor e-commerce
 • Identificeren van groeikansen
 • Verbeterde online vindbaarheid 
 • Nieuwe pagina’s voor omzetgroei

Ja, ik wil een Filtered Listing Pages Analyse

SEO

Wat is een Filtered Listing Pages Analyse?

Een filtered listing pages analyse biedt een diepgaand inzicht in de kansen voor jouw webshop door het productaanbod, de product filters en het zoekgedrag van jouw klanten te analyseren. Door de meest geschikte combinaties van filters te identificeren, kunnen we nieuwe pagina's creëren die perfect aansluiten op het zoekgedrag van jouw klanten. Hierdoor verbetert niet alleen de zichtbaarheid en vindbaarheid van je webshop, maar speel je ook effectief in op de behoeften van je klanten, wat leidt tot optimalisatie van je online conversie.

Vraag direct een filtered listing page analyse aan!

Met behulp van een filtered listing pages analyse maken we snel inzichtelijk hoe we de online zichtbaarheid van jouw webshop kunnen verbeteren door de product filters van de website. De filtered listing pages analyse geeft je inzicht in:

 • Zoekgedrag van potentiële bezoekers
 • Strategisch plan voor opzetten nieuw pagina’s
 • Potentiële omzetgroei door nieuwe pagina’s

Ja, ik wil een Filtered Listing Pages Analyse

Short-tail-vs-long-tail

Waarom de filtered listing pages analyse?

De filtered listing pages analyse is essentieel vanwege zijn focus op medium-tail keywords, waarbij producten worden gecombineerd met eigenschappen die zoekvolume genereren. Deze gefilterde pagina’s worden vaak niet geïndexeerd, wat resulteert in gemiste kansen voor websites om potentiële bezoekers aan te trekken. Door deze analyse wordt duidelijk welke nieuwe pagina’s kunnen worden gecreëerd op basis van filters, waardoor je niet alleen je zichtbaarheid in zoekmachines optimaliseert, maar ook meer relevante bezoekers aantrekt en je conversie verhoogt.

seo

Voordelen van de Filtered Listing Pages Analyse

Een filtered listing pages analyse biedt e-commerce bedrijven aanzienlijke voordelen. De analyse helpt je zoekvragen te beantwoorden door de juiste filter combinaties te identificeren, wat leidt tot betere gebruikerservaringen en hogere conversies.

 1. Ontdek je positie in de markt en identificeer groeikansen: Krijg inzicht in waar jouw webshop staat in vergelijking met concurrenten en ontdek nieuwe kansen om je marktpositie te versterken.
 2. Creëer nieuwe pagina's die aansluiten bij zoekgedrag, haalbaarheid en productaanbod voor maximale omzetgroei: Ontwikkel strategisch nieuwe pagina's gebaseerd op wat jouw potentiële klanten zoeken en wat technisch haalbaar is, om je omzet te maximaliseren.
 3. Verhoog je zichtbaarheid en vindbaarheid in Google voor niet-merkgerelateerde zoekopdrachten in de overwegingsfase: Zorg ervoor dat jouw webshop gemakkelijk gevonden wordt door potentiële klanten in de 'overwegingsfase', wat resulteert in meer verkeer en potentiële conversies.

Kortom, een filtered listing pages analyse helpt je in te spelen op het zoekgedrag van je klanten, optimaliseert je online aanwezigheid en zorgt voor groei van je webshop. Neem vandaag nog contact op met OrangeValley en ontdek hoe wij jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten.

Blokker-Filtered-Listing-Page-Analyse

De Filtered Listing Pages Analyse van Blokker

Blokker is een toonaangevende webshop in Nederland met een assortiment van meer dan 600.000 huishoudproducten. Voor deze productcategorieën zijn diverse filters beschikbaar om producten te sorteren. Door middel van de filtered listing pages analyse is advies uitgebracht om de meest relevante zoekvragen effectiever te beantwoorden, wat resulteert in verbeterde online zichtbaarheid.

Neem contact op

Hunkemoller-Filterted-Listing-Page-Analyse

De filtered listing pages analyse van Hunkemöller

Hunkemöller opereert in 14 landen, waarvoor we SEO-geoptimaliseerde content assets hebben gecreëerd op basis van relevante filter combinaties die uit de analyse kwamen. Deze assets zijn ingezet op de diverse websites van Hunkemöller, wat heeft bijgedragen aan een wereldwijde verhoogde online zichtbaarheid in zoekmachines.

Filtered-listing-pages

De aanpak van OrangeValley

Onze consultants bij OrangeValley hebben uitgebreide kennis en ervaring met zoekmachine optimalisatie. Met behulp van de filtered listing pages analyse ontwikkelen wij een strategische aanpak om de online vindbaarheid van jouw webshop te verbeteren. Door deze aanpak zorgen we ervoor dat de meest impactvolle pagina's optimaal aansluiten bij de intentie en het zoekgedrag van jouw bezoekers, wat resulteert in een hogere zichtbaarheid, meer verkeer en verhoogde verkoop.

Onze analyse richt zich specifiek op het identificeren van relevante filter combinaties voor jouw producten. Hierbij geven wij onder andere prioriteit aan criteria zoals het huidige zoekvolume en de mogelijkheid om hoog te scoren in de zoekresultaten voor deze filter combinaties. 

Neem vandaag nog contact op met OrangeValley en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw webshop.

Dashboard

De Filtered Listing Pages Analyse in 5 stappen

De filtered listing page analyse biedt diverse voordelen voor jouw online zichtbaarheid. Maar hoe werkt deze analyse nu eigenlijk in het kort?

 1. Filteren: Bepaal welke filter combinaties mogelijk en relevant zijn voor jouw producten.
 2. Zoekgedrag: Analyseer het zoekgedrag gericht op deze specifieke combinaties van filters.
 3. Haalbaarheid: Evalueer of het mogelijk is om topposities te bereiken met deze filter combinaties in zoekmachines.
 4. Productaanbod: Onderzoek hoeveel producten binnen jouw assortiment gekoppeld kunnen worden aan deze filter combinaties.
 5. Verwachte omzet: Bereken de verwachte omzet die haalbaar is door middel van deze specifieke filter combinaties.

Vraag nu een Filtered Listing Page Analyse aan!