“Bereik uw doelgroep op het juiste moment met een relevante boodschap”

Display Advertising is een effectief online marketing instrument om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken. Wilt u meer naamsbekendheid genereren? Of meer verkeer naar uw website sturen? Met de juiste strategie en KPI’s kunnen ook uw doelstellingen met Display Advertising worden bereikt. De mogelijkheden van Display Advertising worden steeds uitgebreider doordat bezoekers steeds beter worden herkend. Hiermee kan de juiste doelgroep effectief worden bereikt en kan Display Advertising ook worden gezien als performance kanaal.

Wat is Display Advertising?

Bij Display Advertising wordt gebruik gemaakt van beeldadvertenties, rich media en/of video uitingen. Deze online advertenties worden getoond op de websites en sociale netwerken die uw doelgroep bezoekt. De advertenties kunnen op alle apparaten worden vertoond. Display Advertising kan worden ingezet voor zowel branding als retargeting doeleinden. Bij branding ligt de focus op zichtbaarheid terwijl er bij retargeting wordt gekeken naar het genereren van conversies.

Display Advertising

Tegenwoordig wordt bijna alle advertentieruimte geautomatiseerd ingekocht. Door middel van Real Time Bidding (RTB) kan er op beschikbare advertentieruimte worden geboden en zo kan uw uiting op de juiste plek en aan een relevante doelgroep worden getoond. Daarnaast kan er ook banner ruimte worden ingekocht met directe deals via een private exchange.

Door de komst van automated trading is binnen Display Advertising een duidelijke strategie en goede optimalisatie aan de hand van data belangrijker dan ooit. Doelgroepen kunnen door deze technologieën heel specifiek worden bereikt. DoubleClick is een van de tools die wij hiervoor gebruiken.

Display Adverteren gericht op de customer journey

Uw doelgroep staat centraal binnen Display Advertising. Door middel van de customer journey worden de behoeften van uw doelgroep per fase gespecificeerd.  Hierbij wordt het Touch-Tell-Sell model gehanteerd. De boodschap die wordt getoond middels een banner of video is afhankelijk van de fase waarin de bezoeker zich bevindt. Het hebben van inzicht in de customer journey is van cruciaal belang om iedere fase succesvol in te richten.

Onze aanpak en visie op Display Advertising

De specialisten bij OrangeValley zijn ervaren in het beheren van uw mediacampagnes. Wanneer de campagne strategie en het mediaplan zijn gemaakt wordt er gestart met het inrichten van uw campagne. Bij het opzetten van de campagnes worden de juiste doelgroepen geselecteerd en daarnaast worden de juiste targeting mogelijkheden toegepast. OrangeValley is tool onafhankelijk en kunnen werken met verschillende ad servers. Het verzorgen van media trafficking evenals de uitvoering van het mediaplan is onderdeel van onze dienstverlening.

Meer weten over Display Advertising en hoe wij te werk gaan? Neem contact met ons op. 

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley

Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: