Just Justa fotografie

Display Advertising

Display Advertising is een effectief online marketing instrument om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken.

Display Advertising

Wat is Display Advertising?

Display Advertising is een online advertentiemethode. Bij Display Advertising wordt gebruik gemaakt van beeldadvertenties en/of video uitingen. Deze online advertenties zijn zichtbaar op websites en sociale netwerken die jouw doelgroep bezoekt. Display advertenties worden vertoond op verschillende apparaten die jouw doelgroep gebruikt zoals de desktop PC, laptop, tablet en smartphone.

Vraag een Display scan aan Neem contact op

Waarom Display Advertising?

Om blijvend relevantie te bieden aan jouw doelgroep en aantrekkelijke uitingen te tonen is het vergaren en benutten van relevante data in toenemende mate belangrijk voor succesvolle advertentiecampagnes. Aan de hand van het online maturity model helpen wij je te bepalen welke doelen het beste passen bij je organisatie. Display advertentiecampagnes worden zodoende doelgericht uitgevoerd en tonen advertenties met een relevante boodschap voor jouw doelgroep op het juiste moment.

Wij beheren je mediacampagnes. Wanneer de campagne strategie en het mediaplan zijn gemaakt starten wij met het inrichten van jouw campagne. Wij zetten jouw campagnes op, selecteren de juiste doelgroepen en passen de gewenste targeting mogelijkheden toe. Het verzorgen van media trafficking evenals de uitvoering van het mediaplan is onderdeel van onze dienstverlening.

Neem contact op

Display Advertising

Onze Display Advertising aanpak

 • Plan
  Voorafgaand aan elke displaycampagne wordt een plan opgesteld om de juiste inzet van budget en content te bepalen. Daarnaast wordt in overleg bepaald welke KPI’s sturend zijn tijdens de campagne.

  Voorafgaand aan elke displaycampagne wordt een plan opgesteld om de juiste inzet van budget en content te bepalen. Daarnaast wordt in overleg bepaald welke KPI’s sturend zijn tijdens de campagne.

 • Opzet
  Na akkoord op het plan gaan we aan de slag met de opzet van de campagne. Dit kan binnen één platform, zoals Google Ads zijn.

  Na akkoord op het plan gaan we aan de slag met de opzet van de campagne. Dit kan binnen één platform, zoals Google Ads zijn. Maar ook de combinatie tussen de platformen DV360 en Google Ads kan een mogelijkheid zijn waarin wij de campagnes opzetten.

 • Campagnemanagement en evaluatie
  Tijdens de campagne wordt actief geoptimaliseerd om de KPI’s te halen of zelf te overtreffen. Dit gebeurt o.

  Tijdens de campagne wordt actief geoptimaliseerd om de KPI’s te halen of zelf te overtreffen. Dit gebeurt o.b.v. constante analyses en evaluaties. Na afloop van een campagne vindt altijd een eindevaluatie plaats. Ook tussentijdse evaluaties behoren tot de mogelijkheden.

Waarom ons kiezen als Display Advertising partner?

 • Vergroting van je merkbekendheid
 • Inzicht in relevante doelgroepen
 • Ondersteunende waarde aan andere online marketing kanalen
 • Zelfs het realiseren van conversies is mogelijk met dit kanaal

Neem contact op! Bellen kan ook: 030 8200 200

1. De beste specialisten

Bij OrangeValley werken de beste specialisten (met reputatie) uit de markt.

2. 100% Datagedreven

Vanaf dag 1 is OrangeValley werkzaam vanuit een datagedreven aanpak waarbij data altijd het vertrekpunt is.

3. Jarenlange ervaring

OrangeValley heeft een trackrecord van ruim 12 jaar.

Jandaan

Geintereseerd? Neem contact op

Op zoek naar een duurzame partner die je op basis van onafhankelijk advies ondersteunt in Datagedreven Digital Advertising? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.