“Bereik met Facebook Adverteren een gerichte doelgroep in de verschillende fases van de customer journey met de juiste boodschap”

Facebook is één van de belangrijkste en grootste sociale netwerken in Nederland. Ruim 9,4 miljoen mensen maken gebruik van Facebook. Het Facebook advertentieplatform biedt uitgebreide mogelijkheden om uw doelgroep te segmenteren en te bereiken binnen de customer journey. Met behulp van Facebook Advertising bereikt u specifieke doelgroepen met uw aanbod en boodschap.

Wat is Facebook Advertising?

Facebook biedt bedrijven het Facebook Business Ads manager account aan. Vanuit dit advertentieplatform worden Facebook advertentiecampagnes opgezet, gelanceerd en beheerd op Facebook. Adverteren op Facebook biedt bedrijven de mogelijkheid om website bezoekers, doelgroepen en fans op basis van specifieke kenmerken te bereiken zoals interesses, leeftijd, locatie, geslacht en opleidingsniveau. Door middel van pixel tracking en het tonen van relevante advertentie-uitingen bereikt u doelgroepen met campagnes gericht op bereik, lead generatie en verkoop. Met Facebook beschikt u globaal over drie manieren om te adverteren. Advertenties worden getoond aan de rechter zijde van Facebook pagina’s en profielen, in het nieuwsoverzicht (de timeline) van gebruikers en/of binnen de Facbeook App op mobiele apparaten.

Facebook advertenties plaatsingen

Onze aanpak voor Facebook adverteren

Wij verzorgen de opzet van uw Facebook Business account en de implementatie van de Facebook pixel. Met deze pixel worden geavanceerde doelgroep segmenten opgesteld, zodat u de juiste boodschap aan een specifieke doelgroep toont op het juiste moment. Wij helpen u wanneer gewenst met het opzetten van de campagnes en het benutten van deze uitgebreide targeting mogelijkheden. Zo zorgt u ervoor dat u op het juiste moment zichtbaar bent in meerdere fases van de customer journey.

Op basis van uw huidige doelgroepen bereikt u wanneer gewenst eveneens vergelijkbare doelgroepen. Facebook zoekt in naar bezoekers met overeenkomende kenmerken zoals uw huidige website bezoekers en interesses. Het samenstellen van aangepaste doelgroepen voor een zeer gericht bereik is mogelijk, bijvoorbeeld door bestaande data zoals e-mailadressen, telefoonnummers en databases te importeren. Zo bereikt u bestaande klanten, bezoekers en leads via Facebook.

display advertising customer journey

Facebook Campagne Management

Met behulp van Facebook kan een grote fanbase opgebouwd en bereikt worden. Hierdoor is Facebook eveneens een waardevol sociaal netwerk voor het creëren van brand awareness en het gericht onder de aandacht brengen van uw merk, product of dienst.

Wij beheren maandelijks uw Facebook campagnes en zorgen voor de structurele aanpassingen om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken binnen elke fase van de customer journey met uw always-on strategie. Wij definiëren vooraf samen met u passende KPI’s en sturen sterk aan op rendement.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley
Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: