“Maak uw merk zichtbaar bij een grote en specifieke doelgroep met originele content op het wereldberoemde video-platform met YouTube Campagne Management”

Het bekende video-platform YouTube biedt uitgebreide Display Advertising mogelijkheden aan. Branding campagnes richten wij voor u in om zowel nieuwe als bestaande bezoekers te bereiken. Via YouTube bereikt u een grote en/of gespecificeerde doelgroep met aansprekend beeldmateriaal.

Wat is YouTube Campagne Management?

Advertenties worden door middel van YouTube Campagne Management beheert en ‘uitgeserveerd’ aan vooraf gedefinieerde doelgroepen. Wij beheren en implementeren uw YouTube advertentie-campagnes. Op basis van vooraf gedefinieerde KPI’s worden campagnes geoptimaliseerd voor gericht op uw doelgroep. Gedurende de campagneperiode worden de campagnes bijgehouden en wanneer nodig bijgestuurd voor beter bereik.

Campagnes op YouTube zijn onder andere gericht op het onder de aandacht brengen van nieuwe producten, diensten of uw merk. Met YouTube Campagne Management bieden wij inzicht in de prestaties van uw campagnes. Door het maandelijks beheer van de campagnes te verzorgen, bieden wij eveneens ondersteuning voor uw “always-on” strategie. Hierbij staat het zo goed mogelijk bereiken van uw doelgroep in elke fase van de customer journey centraal.

Meer over Display Advertising dienstverlening van OrangeValley
Artikelen over Display Advertising van OrangeValley: