Content Marketing is onmisbaar voor een optimale Customer Journey en om doelgroepen optimaal te bedienen en bereiken. Een belangrijk onderdeel van Content Marketing is goed (en doelgericht) contentmanagement. Daarom stellen wij de contentkalender template beschikbaar, als aanzet om jouw contentstrategie doelgericht en altijd met het oog op de doelgroep uit te voeren.

Waarom een contentkalender?

De contentkalender is een handig hulpmiddel om alle publicatie-activiteiten te organiseren en om deze doelgericht en meetbaar te maken. Ook helpt de contentkalender je bij het stroomlijnen van te verdelen taken omtrent de creatie, publicatie en verspreiding van content. In het artikel ‘Een contentkalender maken: Zo doet je dat’, beschrijven wij waarom de contentkalender belangrijk is bij het vormgeven van een contentstrategie.

Wij bieden je dit template aan om jouw publicatie-activiteiten gestructureerd op stoom te brengen, waarbij de doelgroep altijd centraal staat. Door je gegevens in te vullen abonneer je je eveneens op onze nieuwsbrief. Direct na het verzenden van je gegevens ontvang je de contentkalender template in jouw mailbox.

Vragen over Content Marketing?

Heb je aanvullend nog vragen over Content Marketing? Neem dan contact op met onze specialisten, of lees meer op onze Content Marketing pagina’s.

Download nu