OrangeValley wordt Community Partner van Optimizely

 

OrangeValley maakt al jaren gebruik van het platform Optimizely voor Conversie Optimalisatie en heeft nu ook een partnership gesloten met de partij. Vanaf heden zijn we Community Partners. Dit zorgt voor nieuwe voordelen die we onze klanten kunnen bieden op het gebied van CXO.

Optimizely Community Partner

Optimizely is marktleider in optimalisatie tooling en biedt mogelijkheden voor onder andere A/B testing, advanced targeting en personalisatie en biedt SDK en API oplossingen. Optimizely wordt volledig geïntegreerd in de back-end van onze klanten (zowel web als mobile). Enkele van onze klanten waar wij succesvol gebruik maken van Optimizely zijn Simyo, Waternet en De Persgroep Nederland. Vanaf heden zijn we Community Partner van Optimizely en dit brengt een aantal voordelen mee voor onze klanten.

Toegang tot pre-features van Optimizely voor onze klanten

Als Community Partner zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features binnen Optimizely. Ook testen we nieuwe functionaliteiten als deze nog in ontwikkeling zijn. Zo kunnen wij voor onze klanten vroegtijdig monitoren of veranderingen impact hebben op A/B tests die we draaien. Daarnaast zijn de lijntjes kort met de support afdeling van Optimizely. Zo kunnen we snel schakelen en onze klanten optimaal bedienen.  

Onze CXO dienstverlening blijft innoveren

Nieuwe ontwikkelingen die de technologische marketing wereld met zich meebrengt dragen bij aan de innovatie van onze dienstverlening. Onze consultants zijn op de hoogte van Intelligent Tracking Prevention (ITP), Single Page Application (SPA) en Multi-Armed Bandit Testing en geven daarin advies aan onze klanten. Met het partnership hebben we bewezen dat we voldoen aan de strenge eisen die Optimizely stelt aan haar partners. Na het behalen van certificaten, die als voorwaarden worden gesteld aan het Community Partnership, hebben we nu toegang tot extra kennis, features en informatie. Zo blijven we innoveren in ons vakgebied en dagen wij onze klanten uit om datagedreven beslissingen te nemen.

Wil je met CXO of CRO naar een hoger niveau? Wij ondersteunen je daarbij. Neem contact met ons op via info@orangevalley.nl.

OrangeValley is gespecialiseerd in Digital Marketing Strategie,Web Analytics, Web Performance Optimization, SEA, SEO, CXO, Web Analytics en Contentmarketing. We zijn een onafhankelijk digital marketing bureau in Nederland en werken naast Optimizely ook met Google Optimize, Sitespect en VWO.