Events

De impact van ITP in 2020 | bezoek Emerce GAUC op 13 februari

 

Op 13 februari staat Twan Lammers, Senior Data Analist bij OrangeValley, op het hoofdpodium van de Emerce Google Analytics User Conference (GAUC). Hij spreekt tijdens GAUC over de impact van ITP in 2020 en de betrouwbaarheid van Google Analytics.

In het afgelopen jaar is ITP een steeds groter wordende uitdaging aan het worden wanneer we spreken over de meetbaarheid van gebruikers in hun online doen en laten. Tijdens deze sessie gaat Twan dieper in op het effect van de wijzigingen omtrent ITP, op Google Analytics data. Ook kijken we  naar een praktische Calculator om het effect van ITP op Google Analytics data te meten.

Ben je 13 februari aanwezig op GAUC? Dan heten we graag welkom tijdens de sessie van OrangeValley, om 15.25 uur in de Grote Zaal.

Over Emerce GAUC

Emerce GAUC is elk jaar het allesomvattende event voor professionals die werken met Google Analytics. Centraal staan de nieuwste mogelijkheden, slimste inzichten en toekomstige ontwikkelingen voor gebruikers van Google Analytics.

Het programma benaderd Google Analytics vanuit drie invalshoeken:

1. Analyse: Technical track: De ins en outs over hoe je met goede data-analyses kan groeien
2. Practical track: Praktische informatie die je direct kan toepassen, Praktijkcases
3. Google – Tech track: Alles over het verzamelen en verwerken van gegevens

Relaties ontvangen €150 korting op GAUC ticket

OrangeValley is een van de founding partners van GAUC Nederland. Relaties van OrangeValley krijgen daarom een korting van €150,00 op een Regular ticket. Laat hieronder je gegevens achter en gebruik direct de kortingscode.

hbspt.forms.create({
portalId: “5390769”,
formId: “6f071b90-b23f-4078-b75a-064da66eff6f”
});