Events

Meld je gratis aan voor het Digital Virtualocity EMEA van Tealium

 

Op 17 juni host Tealium zijn eerste online conference; Digital Virtualocity EMEA. OrangeValley is implementatiepartner van Tealium en sponsor van dit event. Relaties van OrangeValley kunnen daarom gratis deelnemen.

Wat is het Digital Virtualocity event?

Digital Virtualocity is het ultieme evenement voor eenieder die met data werkt. Wil je betere klantervaringen leveren, groei stimuleren en digitale transformatie leiden met behulp van data? Dan kan je dit event niet missen. Op het Digital Virtualocity event spreekt een grote groep experts over uiteenlopende onderwerpen als ‘Data & Personalisatie’, ‘Data Driven Engagement’, ‘CDP’s’ en nog veel meer. De experts zijn werkzaam bij Tealium, Facebook, Optimizely en een aantal andere partijen die marktleider zijn binnen hun industry. Het volledige programma vind je hier.

OV banner - Tealium event

Voor wie is het Digital Virtualocity

Het event van 17 juni is er voor eenieder die geïnteresseerd is in Data, CXO, Personalisatie, Digitale Transformatie, Data Strategy, Data Driven Advertising en meer. Het is de ultieme mogelijkheid om te sparren met ervaren Data-specialisten, Product Owners en Marketing Directors omtrent data-gerelateerde vraagstukken.

Hoe kan je je aanmelden voor Digital Virtualocity?

Meld je aan door de stappen te volgen op deze pagina. Heb je verder nog vragen dan kan je een mail sturen naar [email protected] of contact opnemen met jouw contact binnen OrangeValley.