2017 ligt achter ons, tijd om nieuwe (digitale) grenzen te verleggen

 

De eerst week van 2018 zit er alweer op, 2017 is nu echt voorbij. Een mooi moment voor een korte terugblik en om vooruit te kijken naar de verschillende ontwikkelingen binnen OrangeValley.

Een jaar van groei
2017 was een succesvol en enerverend jaar. Een jaar waarin wij wederom nieuwe opdrachtgevers hebben verwelkomd en met enthousiasme hebben gewerkt aan nieuwe projecten.

Een aantal van de nieuwe klanten uit 2017

Tegelijkertijd is ons team van consultants uitgebreid en zijn wij afgelopen jaar gestart met een eerste editie van de OV Academy. Een intensief en inspirerend traineeship voor online marketing consultants in spe. Dit resulteerde in een enthousiaste nieuwe groep junior consultants bij OrangeValley.

OV Academy Trainees bij Google

OV Academy Trainees bij Google

2017 was ook het jaar van het ontvangen van de vijfde FD Gazelle op rij. Tevens zijn wij wederom verkozen tot één van beste zakelijke dienstverleners van 2017 en ontvingen wij een nominatie voor de Dutch Search Awards. Met gepaste trots kijken wij terug op deze onderscheidingen, daarentegen is onze samenwerking met de klant pas echt belangrijk.

De klant centraal
De klant centraal stellen is logisch maar niet altijd vanzelfsprekend. Wij focussen hierop door onze klanten naast onze gebruikelijke service en dienstverlening ook iets extra’s te bieden. Inzichten waarmee wij kunnen bijdragen aan het kennisniveau van de klant. Dit doen wij onder andere door het organiseren van kennisevents en inspiratiesessies. Deze events worden georganiseerd op basis van actuele ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Tevens wordt hierbij de inbreng van onze klanten meegenomen. SEO, A.I. en conversie-attributie zijn onderwerpen waar onze klanten graag meer over horen en lezen. Hier wordt dan ook extra aandacht aan besteed tijdens onze aankomende events.

Kennisevents 2018
De datum en het thema voor het eerstvolgende kennisevent is reeds bekend. Donderdag 8 maart vindt het SEO 2018 event plaats.

Aanmelden event

Het kan zijn dat u nog niet eerder een kennisevent heeft bezocht. Misschien wilt u het een en ander eens rustig terugkijken. In 2017 hebben diverse succesvolle events plaatsgevonden. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende kennisevents terug: Conversie Optimalisatie, Contentmarketing en Branding & Performance marketing.

Online marketing trends 2018
De laatste maanden van 2017 hebben onze digital directors en senior specialisten de te verwachten online marketing trends en ontwikkelingen voor 2018 uitgewerkt. Tijdens ons kennisevent Online Marketing Trends 2018 is hier uitgebreid bij stilgestaan. Bekijk de video’s terug op onze Online Marketing Trends 2018 pagina. Naderhand zijn de belangrijkste 10 trends van 2018 opgesteld. In dit blog leest u daar meer over.

2018, een jaar om grenzen te verleggen
Het beloofd een dynamisch jaar te worden, vol technologische ontwikkelingen en ook veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving. Wilt u het jaar goed beginnen en excelleren op het gebied van online marketing? Onze specialisten helpen u graag op weg met een analyse van uw digitale strategie. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik wil in 2018 grenzen verleggen