OrangeValley is één van de beste zakelijke dienstverleners van 2017

 

OrangeValley is naar aanleiding van een onderzoek van MT.nl gekozen tot één van de beste bedrijven in de categorie Digital marketing & e-commerce (digitale dienstverlening).

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners en de digitale leveranciers bij. Dit jaar zijn deze drie ranglijsten voor het eerst samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland is uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation.

Respondenten werd gevraagd hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?’ Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend, die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000. De leveranciers werden daarnaast ook gewaardeerd op grond van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering (conform het model van Treacy en Wiersema). Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven. Tot slot werd gevraagd om de ervaring met een leverancier in eigen woorden te typeren.

OrangeValley heeft naar aanleiding van het onderzoek positie zes bereikt op de lijst van beste zakelijke dienstverleners. Twee plekken verschil met vorig jaar, maar desalniettemin een mooie waardering voor de inspanningen en inzet van het team dit afgelopen jaar.

Benieuwd naar de diensten van OrangeValley? Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende analyse van uw digitale strategie.