Nieuws

FD Gazelle 2014 en Twinke top 100

 

FD Gazelle 2014

OrangeValley is wederom genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2014. Ook in 2013 waren wij FD Gazelle. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. OrangeValley behoort daarmee tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bij het onderzoek en de selectie is gebruik gemaakt van openbare gegevens van de Kamer van Koophandel. Wij zijn uiteraard trots op deze waardering.

Twinkle top 100

Vorige maand verscheen ook de Twinkle100 een overzicht van de honderd in omzet grootste online retailers van Nederland. We waren er als OrangeValley weer trots op dat we meer opdrachtgevers (ANWB, Pathé, Otto, Hunkemöller, De Telegraaf), dan ooit in de Twinkle top 100 zagen terugkomen en dat ze hun positie afgelopen jaar ook weer hebben versterkt.

Daarnaast stelt de redactie ook een lijst samen van de dertig online reisbedrijven met de meeste omzet. Ook hier zagen we meer opdrachtgevers(Stedentrips.nl,PrijsVrij, De Jong IntraVakanties, ) terug in de lijst en waren ook de posities en omzetten gestegen.

Met gepaste trots feliciteren we onze succesvolle opdrachtgevers in de Twinkle top 100 en zijn we zelf natuurlijk ook trots op status als FD Gazelle 2014.

Twinkletop100 2014