Nieuws

FD Gazellen 2018, voor de 6e maal op rij

 

OrangeValley is opnieuw één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij winnaar van de FD Gazellen 2018. Onze missie om keer op keer grensverleggende resultaten te halen voor onze klanten is wederom beloond, voor de zesde maal op rij. Dank gaat uit naar al onze opdrachtgevers, partners, maar uiteraard ook naar onze medewerkers.

Maand in maand uit werken onze medewerkers met volle toewijding en enthousiasme aan grote, uitdagende en geregeld zeer complexe digital marketing projecten. Zo dragen zij ten volle bij aan de continue groei van
OrangeValley. De award is daarom een afspiegeling van hun harde werk en inzet.

Dankzij ons team van toegewijde professionals die zichzelf continue ontwikkelen blijft het bedrijf groeien. Natuurlijk is het van belang dat die ruimte voor ontwikkeling en zelf-ontplooiing ook aanwezig is binnen het bedrijf, daarom staat dit hoog in het vaandel binnen OrangeValley.

Alle medewerkers bij OrangeValley hebben de ruimte om 8 uur per maand te gebruiken voor om- en bijscholing, daarnaast krijgt elke consultant maandelijks uren beschikbaar voor training, studie en het volgen van andere vormen van kennisverbreding of ontwikkeling. Daarnaast heeft er in september en oktober voor de derde keer op rij een OV Academy plaatsgevonden. Dit traineeship was opnieuw een groot succes wat uiteraard ook bijdraagt aan de groei van de organisatie.

Nieuwsgierig hoe het is om te werken voor OrangeValley? Kom eens langs voor een kop koffie, mail naar [email protected].