Nieuws

Friends of Search 2018: 20% korting op tickets

 

Op donderdag 8 februari 2018 vindt de jubileumeditie van het Friends of Search congres plaats. Ook dit jaar is OrangeValley weer sponsor en kunnen onze relaties profiteren van 20% korting op entreetickets.

Internationale sprekers

Friends of Search is bedoeld voor ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten aan de adverteerderszijde, die interesse hebben voor de veranderingen die nationaal en internationaal plaatsvinden in de wereld van search engine marketing. Maar ook voor specialisten aan bureauzijde is het evenement interessant.

Vanuit OrangeValley is Digital Director Eduard Blacquière actief betrokken bij de organisatie en het aantrekken van internationale sprekers. Met topsprekers van de afgelopen jaren en ook grote nieuwe namen als: Larry Kim, Pruna Virji en Daniel Gilbert beloofd het een groots en onmisbaar evenement te worden. Bekijk hier het volledig aanbod aan sprekers.

20% korting op Friends of Search 2018

Als sponsor van het evenement profiteren relaties van OrangeValley van 20% korting op de entreetickets. Vul hieronder uw gegevens in om de kortingscode te ontvangen.

[gravityform id=”51″ title=”true” description=”true”]

Meer lezen over Friends of Search?

Tijdens het Friends of Search event van 2017 was OrangeValley ook vertegenwoordigd. SEA consultants van OrangeValley hebben een aantal belangrijke learnings van Friends of Search 2017 uitgewerkt. Bekijk onderstaand artikel voor een sfeerimpressie: