Nieuws

Friends of Search 2019: 20% korting op tickets

 

Op woensdag 6 februari 2019 vindt de zesde editie van het Friends of Search congres plaats. Ook dit jaar is OrangeValley weer sponsor en u kunt via ons profiteren van 20% korting op uw entreeticket.

Internationale sprekers

Friends of Search is bedoeld voor ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten aan de adverteerderszijde, die interesse hebben voor de veranderingen die nationaal en internationaal plaatsvinden in de wereld van search engine marketing. Maar ook voor specialisten aan bureauzijde is het evenement interessant.

Voormalig OrangeValley medewerker Eduard Blacquière is actief betrokken bij de organisatie en het aantrekken van internationale sprekers. Met topsprekers van de afgelopen jaren en ook grote nieuwe namen als: Frederick Vallaeys (Optmyzr) en Christi Olson (Microsoft) belooft het een groots en onmisbaar evenement te worden. Bekijk hier het volledig aanbod aan sprekers.

20% korting op Friends of Search 2019

Als sponsor van het evenement profiteren relaties van OrangeValley van 20% korting op de entreetickets. Vul hieronder uw gegevens in om de kortingscode te ontvangen.

[gravityform id=”51″ title=”true” description=”true”]

Meer lezen over Friends of Search?

Tijdens het Friends of Search event van 2018 was OrangeValley ook vertegenwoordigd. SEA consultants van OrangeValley hebben een aantal insights van die editie uitgewerkt. Bekijk onderstaand artikel voor een sfeerimpressie: