Nieuws

Google Analytics User Conference 2012

 

De Google Analytics User Conference (GAUC) is weer voorbij. Ook dit jaar waren het weer twee interessante dagen. Tijdens de OrangeValley presentaties is er gesproken over de volgende tools: Google Analytics SiteCheck, Call Tracking en Campaign Tagging.

Google Analytics SiteCheck

De nieuwe Google Analytics SiteCheck is vanaf nu gratis en onbeperkt te gebruiken via onze website. De SiteCheck is een tool die de implementatie van Google Analytics op uw website controleert en u de inzichten geeft die nodig zijn voor een goede implementatie! Dankzij de heldere rapportage bent u snel in staat om de implementatie van uw website te verbeteren.

Ga naar de Google Analytics SiteCheck en u kunt eenvoudig de implementatie van uw website controleren. De tool is gratis en u kunt er onbeperkt gebruik van maken.

Call Tracking

Met Call Tracking krijgt u inzicht in de telefoongesprekken als gevolg van uw online marketing-campagnes. Alle telefonische contactmomenten die ontstaan door online activiteiten worden gemeten. Met Call Tracking heeft u alle informatie over uw bellende klanten in één overzicht. Klik hier voor de demo.

Campaign Tagging

Download hier een handige worksheet voor uw campaign tagging in Google Analytics.

Alles nog een keer nalezen?

Wilt u de presentaties van Egan van Doorn en Roel Willems nog een keer rustig nalezen, dan kunt u ze hier terug vinden: