Nieuws

Independer.nl best vindbare website 2012

 

Financiële vergelijkingssite Independer.nl, tevens opdrachtgever van OrangeValley, is de best vindbare website van Nederland in 2012.

Zo concludeert iProspect, dat voor de zevende maal de (organische) vindbaarheid van de 100 grootste online adverteerders onderzocht.

Veelzijdig & sterk

Independer.nl verschijnt bij 26 van de 30 relevante zoektermen op de eerste pagina in de organische zoekresultaten van Google.nl en scoort daarmee een 9,8 als eindcijfer.

“De vergeljkingssite heeft een veelzijdig aanbod aan content. Hierdoor scoren ze op veel vlakken sterk”, aldus de onderzoekers.

Samenwerking OrangeValley

Independer.nl werkt al vanaf begin 2010 samen met OrangeValley op het gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Vindbaarheid kun je niet kopen. Het is dus geen kwestie van een bureau alles laten doen en een keer per maand een rapport ontvangen. Orange Valley heeft eerder een coachende rol en deelt zijn kennis met ons. We zijn heel tevreden over deze samenwerking.
Hans de Bruin, Manager Online Marketing bij Independer.nl

Voor de belangrijkste verzekeringensproducten, waaronder autoverzekeringen en zorgverzekeringen, wordt er continu gewerkt aan het verbeteren en vasthouden van topposities op de belangrijkste zoektermen.

Vorig jaar leverde dit een nominatie op voor de ‘Speld’ zoekmachinemarketing award (lees de case ‘Hoger Google rendement door Rich Snippets‘)

Onderzoeksresultaten

De volledige onderzoeksresultaten kun je hier downloaden (PDF)

Ps. Lees meer over de Zoekmachine-Optimalisatie (SEO) aanpak van OrangeValley