Just Justa fotografie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) is voor veel bedrijven een belangrijk kanaal in de marketingmix en dat is niet voor niets.  

Customer Journey – SEO

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine Optimalisatie, beter bekend als SEO (Search Engine Optimization), omvat de online marketing activiteiten die verricht worden om je organisatie, producten en diensten organisch beter vindbaar te maken in zoekmachines. De mate waarin je website volgens de criteria van zoekmachines een online autoriteit is speelt hierbij een rol, evenals de techniek achter de website en of content goed aansluit op de zoekvraag en customer journey van je doelgroep.

Neem contact op

Waarom SEO?

Het komt steeds vaker voor dat je doelgroep antwoorden en relevante resultaten te zien krijgt nog voordat er op ‘Enter’ gedrukt is om de zoekopdracht uit te voeren. Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines levert dan ook relevante bezoekers op en zichtbaarheid van je merk, producten en diensten.

Lees meer

Zoekblak zoekmachine
SEO aanpak

Onze SEO aanpak

Zoekmachine optimalisatie door SEO bureau OrangeValley wordt uitgevoerd met een aanpak in het verlengde van je bedrijfsstrategie. Centraal staan hierbij je bedrijfsdoelstellingen, de propositie tot en met je doelgroepen en klanten, aangevuld met complete customer journeys, van oriëntatie tot aankoop en service.

Met onze SEO zoekmachine optimalisatie aanpak werken wij dan ook structureel aan verbeteringen voor jouw online marketing. Maandelijks ondersteunen wij je op het gebied van SEO consultancy, met als doel de organische vindbaarheid en het online rendement van je organisatie verbeteren.

SEO uitbesteden aan onze specialisten

Om de SEO strategie aan te laten sluiten op de nieuwste technologische ontwikkelingen is niet altijd eenvoudig. Er komen veel technische zaken kijken zoals gestructureerde data, website- en server snelheid en tags die zoekmachines van de juiste informatie voorzien. Ook de online autoriteit die je website opbouwt is zeer belangrijk om hoger in google te komen. Met onze SEO Website Analyse analyseren onze SEO specialisten deze technische en autoriteit aspecten van je website. Maar als je niet op de juiste manier inspeelt met content op de zoekintenties van je doelgroep gedurende de Customer Journey, zal je niet het maximale uit je SEO strategie halen. Onze SEO consultants helpen je om de juiste content op het juiste moment aan je doelgroep te bieden, wat zorgt voor de beste resultaten. Hierdoor zal je hoger in Google komen op zoekopdrachten die je doelgroep intypt, soms zelfs al voordat zij actief opzoek gaan naar een product of dienst. Om te zorgen dat je de juiste content aan kan bieden voor elk moment hebben onze SEO specialisten de SEO Zoekgedraganalyse ontwikkeld.

SEO uitbesteden

Relevant organisch verkeer met OrangeValley als SEO bureau

  • Data gedreven optimalisatie strategie op maat voor jouw bedrijfsdoelstellingen
  • Inzicht in wat optimalisaties echt opleveren middels ons SEO A/B testing model
  • Absolute specialist in technisch complexe vraagstukken waaronder website migraties, structured data implementaties en web vitals optimalisatie
  • Synergie in het search kanaal (SEO en SEA) voor hoger rendement

Neem contact op! Bellen kan ook! 030 8200 200

1. De beste SEO specialisten

Bij OrangeValley werken de beste SEO specialisten (met reputatie) uit de markt.

2. 100% Datagedreven

Vanaf dag 1 is OrangeValley werkzaam vanuit een datagedreven aanpak waarbij data altijd het vertrekpunt is.

3. Jarenlange ervaring

OrangeValley heeft een trackrecord van ruim 12 jaar.

Just Justa fotografie

Hoogste ranking in zoekmachines? Neem contact op.

Op zoek naar een duurzame partner die je op basis van onafhankelijk advies ondersteunt in Datagedreven Digital Advertising? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.