Nieuws

ITP Dashboard van OrangeValley genomineerd voor Data Visualization Competition

 

Het ITP Dashboard van OrangeValley is een van de tien genomineerde dashboards voor de jaarlijkse Data Visualization Competition van Women in Analytics in Columbus Ohio. Lees verder om jouw stem uit te brengen op ons dashboard.

Het ITP Dashboard c.q. de ITP Calculator verklaart de impact van ITP (Intelligent Tracking Prevention) op gegevens in Google Analytics. Het dashboard is grotendeels vormgegeven door Marieke Pots, Data Analist bij OrangeValley, en gemaakt voor online marketeers die problemen hebben met het begrijpen van het onderwerp ITP. Met name vanwege de technische en theoretische aspecten ervan. Het doel van het dashboard is om ITP duidelijk en toegankelijk te maken voor alle (online) marketeers.

ITP Impact Calculator

Stem op het ITP Dashboard van OrangeValley

Jouw stem kan bepalen of OrangeValley op 4 juni 2020 bij de laatste 5 finalisten hoort. Stemmen kan via onderstaande button.

Stemmen op ITP Impact Calculator

De Top 5-finalisten mogen de Dashboards live aankondigen en projecteren op het podium van de Women in Analytics-conferentie op 4 juni 2020. Uiteraard hopen wij dat Marieke Pots tijdens de conferentie OrangeValley op het podium mag vertegenwoordigen.

Het doel van de Women in Analytics Conference is om meer zichtbaarheid te geven aan de vrouwen die invloed hebben op het Data Analyse vakgebied. Ook biedt het hen een platform om de vorderingen van analytisch onderzoek, ontwikkelingen en de verschillende toepassingsmogelijkheden van Data Analyse te bespreken.

Meer lezen over ITP

De afgelopen tijd is er veel geschreven over de impact van ITP 2.1 en 2.2 op data in Google Analytics. Veel van deze artikelen blijven vrij complex. Vandaar dat we de invloed van ITP 2.1 en 2.2 in dit artikel vanuit een praktische kant benaderen.