Nieuws

Kom met 50% korting naar GAUC

 

Ook dit jaar weer organiseert OrangeValley in samenwerking met 12 andere Google Analytics Certified Partners de Google Analytics User Conference. Hét grootste Google Analytics evenement in Europa! Een actueel en inspirend programma verspreid over twee dagen; een studiedag en een congresdag. Op beide dagen worden er vanuit OrangeValley grensverleggende presentaties gegeven. Bekijk hier het gehele programma.

Als relatie van OrangeValley kunt u een kaartje met 50% korting kopen. Gebruik kortingscode: 5Rv5KR

>>Bestel hier uw ticket met 50% korting! kortingscode: 5RV5KR

Uitgelichte sessies

Google Analytics, KPI’s & Targets

jesper
Kirsten
Namens OrangeValley verzorgen Jesper Uittenbogaard  en Kirsten van der Woning tijdens de congresdag op 13 april een advanced sessie over Google Analytics, KPI’s & Targets.Google Analytics ontwikkelt zich de laatste jaren razend snel. Functionaliteiten (en daarmee mogelijkheden) zijn er te over, maar het doen van de juiste analyse op het juiste moment wordt hierdoor alsmaar lastiger. In deze sessie komt u te weten hoe u dankzij een een slimme koppeling van de juiste KPI’s en targets altijd perfect op de hoogte bent en zodoende precies weet waar u moet analyseren.

Zorg voor een relevante klantervaring op alle apparaten

twan
Loes
Op 12 april, de trainingsdag, verzorgen Twan Lammers en Loes Bekkum een intermediate sessie over hoe u goede analyses kunt uitvoeren van de prestaties die je website levert op verschillende apparaten en besturingssystemen.Bezoekers gebruiken tijdens het aankoopproces steeds meer en verschillende apparaten en besturingssystemen. Enkele vragen die Loes en Twan tijdens deze sessie beantwoorden;
  1. Zijn er apparaten die significant slechter presteren op uw website?
  2. Zijn er bepaalde schermformaten waarop uw website niet goed tot zijn recht komt?
  3. Zijn er nog nieuwe browsers die ervoor zorgen dat de website niet goed wordt ingeladen?

Voor meer informatie en/of direct aanmelden kunt u terecht op www.gauc.nl