OrangeValley nodigt u uit voor MARCOM 2012

 

Playground For Professionals

Op 13 juni en 14 juni aanstaande, ontmoeten 7.500 marketing- en communicatieprofessionals elkaar om inspiratie en kennis op te doen tijdens het jaarlijkse Marketing en Communicatie event in de RAI, Amsterdam. MARCOM richt zich op alle facetten van online marketing waaronder Web Analytics, Search Marketing en Conversieverbetering. Als relatie van OrangeValley willen we u hierbij graag uitnodigen voor dit evenement.

OrangeValley is ook dit jaar weer vertegenwoordigd en levert haar bijdrage door een inspirerende keynotespreker die u op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen. Corné Hoogendoorn, SEO Consultant zal met zijn presentatie “100 inspiratietips voor meer conversie” laten zien hoe u meer traffic naar uw website krijgt door middel van Search en hoe conversie-optimalisatie de funnels op uw website verbetert.
De OrangeValley stand is te vinden op stand nr. A50 en wij nodigen u graag uit om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten en kennis en ervaring uit te wisselen.

U kunt de presentatie van Corné volgen op:

Via dit inschrijfformulier kunt u zich kosteloos registreren en uiteraard zijn uw collega’s ook van harte welkom!

Wij zien u graag op 13 en 14 juni in de RAI, Amsterdam!