Nieuws

Case KPN: KPN en OrangeValley genomineerd voor 2 Global Search Awards

 

KPN en OrangeValley zijn, in navolging van drie nominaties voor de European Search Awards, nu ook tweemaal genomineerd voor de Global Search Awards. De Global Search Awards is een internationale wedstrijd die wereldwijd het allerbeste werk op het gebied van SEO, PPC, digital marketing en contentmarketing bekroont.

Jaarlijks worden de Global Search Awards uitgereikt voor de beste search cases. Een internationale jury beloont en erkent het beste werk in de Search-industrie. Projecten die grensverleggend en innovatief werk aantonen in het Digital Marketing vakgebied. Vandaag is de shortlist met nominaties bekend gemaakt. OrangeValley is twee keer genomineerd, in de volgende categorieën:

  • Best Integrated Campaign
  • Best Use of Data (SEO)

Optimale integratie van SEO / SEA

Afgelopen jaar heeft OrangeValley samen met KPN een combined search strategie opgezet om het beste uit beide search kanalen te halen. Binnen deze integrale search strategie zijn de verschillende fasen van de Customer Journey onafhankelijk geoptimaliseerd. Er is onder andere per kanaal geanalyseerd in welke mate het kanaal optimaal paste in de desbetreffende fase. Hierbij is specifiek gekeken naar welke zoekwoorden binnen de fase het grootste effect hadden. Het was een unieke samenwerking op het gebied van SEO/SEA, welke heeft geleid tot een uniek resultaat.

Bedankt KPN en Search Optimization team!

Gelijk aan de drie nominaties voor de European Search Awards geldt ook hier dat deze twee nominaties niet tot stand hadden kunnen komen zonder een geweldig projectteam. We willen KPN opnieuw bedanken voor het vertrouwen en de ruimte om het afgelopen (en dit) jaar op een innovatieve wijze te werken aan het optimaliseren van het Search kanaal. Chapeau opnieuw voor Robert de Clercq, Teun Keizer en Alexander van der Kooij, de SEO specialisten die samen met KPN hard hebben gewerkt aan dit project.

Finalist - Global Search Awards - OrangeValley en KPN

Uitreiking Global Search Awards

De winnaars van de Global Search Awards worden bekend gemaakt tijdens de gala-prijsuitreiking op donderdag 10 september 2020 op het Tribeca Rooftop in New York. Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent COVID-19 zal OrangeValley met een delegatie aanwezig zijn om hopelijk een of twee awards mee naar huis te nemen.