OrangeValley & MetaDimensions 18 en 19 april op de Multichannel Conference in Utrecht

 

Volgende week woensdag 18 en donderdag 19 april staan specialisten van OrangeValley en MetaDimensions op de bühne van het Multichannel Conference. Deelname is gratis, meld u snel aan.

Technische SEO insights voor 2018
Na een inspirerend verhaal op het SEO kennisevent van vorige maand, zijn de SEO specialisten van OrangeValley gevraagd om op woensdag 18 april hun verhaal te delen op de Multichannel Conference in Utrecht. Waar tijdens het SEO event nog voornamelijk de nadruk lag op SEO Experience zal tijdens dit event meer gekeken worden naar Syntax en Semantics. Het beloofd opnieuw een inspirende sessie te worden met een aantal zeer interessante takeaways.

Komt u ook naar de Multichannel Conference? Meld u nu aan voor deze sessie.

Aanmelden SEO sessie

Conversie optimalisatie met MetaDimensions & De Persgroep
Naast OrangeValley zal ook MetaDimensions samen met De Persgroep spreken op de Multichannel Conference. De Persgroep is steeds professioneler aan de slag aan het gaan met testen. Er is een duidelijke verschuiving van intuïtieve beslissingen naar een gestructureerd testproces. Hoe De Persgroep dit aanpakt en welke rol MetaDimensions daarbij speelt hoort u tijdens hun sessie op donderdag 19 april, om 13.15 uur.

Aanmelden CRO sessie