Nieuws

OrangeValley nu HubSpot Agency Partner

 

HubSpot, een toonaangevend platform voor CRM, marketing, verkoop en klantervaring, werkt samen met agency partners om bedrijven te laten groeien door middel van software, service en ondersteuning. Sinds juli 2019 is OrangeValley HubSpot Agency Partner!

HubSpot Agency Partner, wat houdt dat in?

Sinds 2006 is de missie van HubSpot “make the world more inbound”. Hiervoor bieden ze een software aan waarmee organisaties op een andere manier klanten kunnen aantrekken, binden en verrassen. Onze gecertificeerde specialisten helpen je met de implementatie van HubSpot, het uitrollen van je Marketing Automation strategie en de uitvoering van campagnes, om waardevolle leads door te spelen naar het salesteam.

Onze HubSpot-certificeringen omvatten: 

  • HubSpot Certified Agency Partner
  • HubSpot Marketing Certified
  • HubSpot Social Media Certified
  • HubSpot Sales Software Certified

Aan de slag met Marketing Automation

Met Marketing Automation worden handmatige werkzaamheden omgezet in geautomatiseerde taken. Hiermee worden klantdata en kanalen met elkaar gekoppeld, zodat je als bedrijf in iedere fase van de customer journey aanwezig bent en op gepersonaliseerde wijze contact kunt maken met je klant.

Benieuwd of jij klaar bent om aan de slag te gaan met Marketing Automation? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.