Presentaties Google Analytics User Conference

 

Consultants van de Nederlandse Google Analytics certified Parnters hebben 12 en 13 april tijdens de Google Analytics User Conference interessante trainingen en Master Classes gegeven. OrangeValley was als medeorganisator beide dagen vertegenwoordigd met 2 webanalyse consultants. Collega’s Twan en Loes hebben op de trainings day een workshop verzorgd over hoe een goede analyse uit te voeren van de prestaties die uw website levert op verschillende apparaten en besturingssystemen. Op de conference day hebben Jesper en Kirsten een presentatie gegeven over Google Analytics, KPI’s & Targets. Lees hieronder een korte samenvatting en bekijk de slides!

Zorg voor een relevante klantervaring op alle apparaten

twan
Loes
Op 12 april, de trainingsdag, hebben Twan Lammers en Loes Bekkum een sessie verzorgd over hoe u goede analyses kunt uitvoeren van de prestaties die je website levert op verschillende apparaten en besturingssystemen. Bezoekers gebruiken tijdens het aankoopproces steeds meer en verschillende apparaten en besturingssystemen. Enkele vragen die Loes en Twan tijdens deze sessie beantwoorden;
  1. Zijn er apparaten die significant slechter presteren op uw website?
  2. Zijn er bepaalde schermformaten waarop uw website niet goed tot zijn recht komt?
  3. Zijn er nog nieuwe browsers die ervoor zorgen dat de website niet goed wordt ingeladen?

Google Analytics, KPI’s & Targets

jesper
Kirsten
Namens OrangeValley hebben Jesper Uittenbogaard  en Kirsten van der Woning tijdens de congresdag op 13 april een advanced sessie over Google Analytics, KPI’s & Targets verzorgd. Google Analytics ontwikkelt zich de laatste jaren razend snel. Functionaliteiten (en daarmee mogelijkheden) zijn er te over, maar het doen van de juiste analyse op het juiste moment wordt hierdoor alsmaar lastiger. In deze sessie hebben zij uitgelegd hoe u dankzij een een slimme koppeling van de juiste KPI’s en targets altijd perfect op de hoogte bent en zodoende precies weet waar u moet analyseren.

Alle presentaties van 12 en 13 april zijn terug te vinden op www.gauc.nl