Zoekmachine optimalisatie

SEO Dokter

 

SEO Dokter

De SEO Dokters van OrangeValley hebben gedurende enkele jaren elke maand advies gegeven in het Twinkle Magazine op het gebied van Zoekmachine optimalisatie. De tips van de SEO Dokters zijn makkelijk uitvoerbaar en hebben gegarandeerd een positief effect op de vindbaarheid van de betreffende webshop of website in zoekmachines.

SEO Dokter Site clinics

De SEO-dokters van OrangeValley schreven niet alleen artikelen in het Twinkle Magazine maar waren ook op diverse evenementen aanwezig om Site-clinics te verzorgen. Tijdens deze interactieve sessies ontvingen liefhebbers concrete adviezen voor het verbeteren van de vindbaarheid van hun site. Tijdens een SEO clinic wordt van elke aangemelde website een aantal SEO aspecten belicht. Soms waren dit positieve punten, maar vaak ook kritische verbeterpunten.

SEO Dokter

SEO is en blijft heel belangrijk voor een groot aantal websites. De SEO maar ook het adverteren in zoekmachines en het verbeteren van de conversie wordt steeds belangrijker.

SEO Dokter in Actie

SEO Dokter Praktijk

Inmiddels is de SEO Dokter van OrangeValley nog steeds actief maar is zijn praktijk verplaatst naar het kantoor van OrangeValley langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam. De meeste gratis adviezen van de SEO Dokter zijn nog steeds te vinden op de website van OrangeValley. Toch ligt de focus van OrangeValley steeds meer op de complexere en meer uitdagende SEO opdrachten voor de SEO dokter.

SEO Dokter Praktijk

SEO Dokter artikelen in de Twinkle

Onderstaand vind je een aantal links naar artikelen van de SEO Dokter.

SEO-dokters geven 5 tips voor betere vindbaarheid
SEO Dokter over een succesvolle SEO aanpak
SEO Dokter over seizoensinvloeden & vindbaarheid
De waarde van een goede sitestructuur
Frames: (toch) gewoon niet doen
Zoekmachines houden niet van kiezen
Zorg voor voldoende unieke content