Traineeship

“Zo heb ik in korte tijd veel geleerd!”

 

BLOG | CATHERINE MASTEBROEK

Hey!

Mijn naam is Catherine Mastebroek, maar ik luister ook naar Cat en Cath. Ik ben 23 jaar en woon in Apeldoorn met twee gezellige katers. Voordat ik aan dit traineeship begon heb ik al een aardig pad afgelegd! Ik ben misschien ook wel de vreemde eend in de bijt tijdens dit traineeship…

Ik begon met een bachelor studie American Studies bij de Radboud Universiteit, gevolgd door de master North American Studies. Helaas studeerde ik af midden in de corona periode en was het niet gemakkelijk om iets te vinden, vooral niet met mijn toch ietwat abstracte studieachtergrond.

Ik oriënteerde me al gauw op traineeships, omdat ik nog geen werkervaring had. Ik wist al dat ik iets met marketing wilde gaan doen, maar daar belandde ik niet direct! Eerst kwam ik via een ander traineeship bij een low-code softwarebedrijf terecht, waar ik in totaal zo’n 16 maanden heb gewerkt.

HOE HET ALLEMAAL BEGON…

Copper IM kwam eigenlijk heel abrupt op mijn pad. Ik kwam het traineeship op 1 augustus tegen op LinkedIn en was meteen enthousiast. Met een maand opzegtermijn bij mijn vorige werkgever spande het er wel even om of het zou gaan lukken om 1 september te beginnen, maar Sander en Mike reageerden snel en binnen 2 dagen wist ik dat het ging lukken!

Op 1 september werd ik direct warm ontvangen bij Copper, en de eerste dag van introductie en kennismaking werd afgesloten met een gezellig uitje naar een escape room in Arnhem – zo leer je elkaar nog eens goed kennen!

FOUTEN MAKEN MAG

Nu is het twee maanden later en ik heb al zoveel geleerd. Naast dat we veel trainingen hebben gehad mocht ik ook al snel mee gaan werken in het team en meewerken aan opdrachten voor échte klanten. Vooral dat heeft me heel goed geholpen, en ik heb in een korte tijd enorm veel informatie tot me kunnen nemen.

Van SEO opdrachten van Sjai en Ellen tot SEA opdrachten van Job en Jorn, ik maakte al snel veel vlieguren.

Naast het aanleren van allerlei hard skills heb ik ook al veel verbetering geboekt in mijn soft skills, omdat er ook de ruimte en begeleiding is om je hierin te verbeteren. Er is ook altijd de ruimte om fouten te maken, zolang je er maar van leert.

EEN HECHTE, FIJNE OMGEVING

Het team bij Copper IM is een gezellige en hechte club, maar ook bij OrangeValley in Breukelen kom je goed terecht! Er is iedere dag een uitgebreide groepslunch, en aan het eind van de werkdag is het niet ongehoord om even een balletje ping-pong te slaan met collega’s. Al met al kom je binnen de OrangeValley Group sowieso terecht in een fijn team, waar je vol de kans en support krijgt om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op marketing gebied.

Ik ben trots op de stappen die ik heb gezet om te komen tot waar ik nu ben, en hoop dat ik nog een lange carrière tegemoet ga bij Copper IM als mijn traineeship volgende maand is afgelopen. 

Een ding weet ik zeker: mijn tijd bij Copper IM is nu al onvergetelijk!

Cheers,

Cath