Traineeship

“In dit traineeship maak je kennis met de verschillende disciplines binnen Digital Marketing”

 

Blog | Joshua Brazil

Hey all!

Allow me to introduce myself first. Ik ben Joshua Brazil, 23 jaar en woonachtig in Leidsche Rijn, Utrecht.

Voorafgaand aan dit traineeship had ik net mijn Bachelor International Business and Management Studies afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie had ik de keuze mij te specialiseren binnen een vakgebied, waarbij de keuze op Marketing was gevallen. Bij mijn afstudeerstage had ik al een beetje (werk)ervaring op mogen doen in Digital marketing en wist ik naderhand zeker dat ik iets met Digital marketing wilde gaan doen.

Afgestudeerd en wat nu?

Na het afronden van mijn studie heb ik lang getwijfeld over mijn toekomst. Ga ik verder door studeren of ga ik aan de slag in Digital Marketing? Tijdens mijn zoektocht naar starters-functies binnen Digital Marketing, kwam ik er al gauw achter dat ik opzoek was naar meer kennis, omdat het gat tussen mijn opleiding en het vakgebied erg groot is. Dat was eigenlijk het moment dat dit Traineeship op mijn pad kwam.

Hoe staan we er nu voor?

Inmiddels nadert de laatste maand van de traineeship en merk ik echt dat mijn kennisniveau is gestegen. In dit traineeship maak je kennis met de verschillende disciplines binnen Digital Marketing. Tijdens de trainingen, de schaduwopdrachten en klantcase krijg je de kans op de opgedane kennis écht in de praktijk te zetten. Je wordt hierbij goed begeleidt en voorzien van waardevolle feedback en learnings van de consultants en specialisten van OrangeValley en Copper IM. In de traineeship maak je kennis met de leuke collega’s in zowel Breukelen, als Arnhem.

What’s next?

Ik heb mijn voorkeur voor Digital Advertising kenbaar gemaakt en wordt nu samen met de begeleiding klaargestoomd om uiteindelijk mee te kunnen gaan draaien met de rest van het team. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens dit traineeship met iedereen.

Dit traineeship is echt een aanrader omdat ik nu al zoveel heb geleerd waar ik enorm veel baat bij zal hebben tijdens mijn werkzaamheden met klanten. Ik kijk erg naar uit om binnenkort aan de slag te mogen binnen de organisatie.