Traineeship

“Je wordt in dit traineeship breed opgeleid en maakt kennis met alle specialiteiten“

 

BLOG | Lisa van Beek

24 maart dit jaar kreeg ik een mailtje van Gitte: “Beste Lisa, Hartelijk dank voor je interesse in het traineeship van BlueWaveDigital, mag ik maandag contact met je opnemen?” 

Al een tijdje miste ik de uitdaging in mijn baan, toch lag de stap om iets anders te zoeken nog hoog. Ik wist wel wat ik wou gaan doen maar ik had geen ervaring. Je moet uit je vertrouwde omgeving stappen en zonder die ervaring, hoe ga ik iets in dit vakgebied vinden? Toch heb ik in maart besloten om de knop om te zetten en ontslag genomen. Op zoek naar wat wel mogelijk was stuitte ik op het traineeship van OrangeValley. 

“VOOR IEDEREEN DIE HET TRAINEESHIP VOLGT ZIJN ER MOGELIJKHEDEN” 

Nu twee maanden verder kan ik echt zeggen hoe fijn het is dat ik deze kans heb gekregen. Eigenlijk zonder kennis ingestapt maar zoveel mogen leren. Je wordt in dit traineeship breed opgeleid en maakt kennis met alle specialiteiten. Hierdoor kan je niet alleen voor jezelf een goede keuze maken waar je in door wil groeien, maar heb je ook een goed beeld van alle aspecten.

Zelf hou ik erg van diversiteit en creativiteit en daarin wordt echt meegekeken met wat het best bij jou past. Voor iedereen die het traineeship volgt zijn er mogelijkheden. Het is ook echt leuk om te zien welke stappen de groep maakt en hoe iedereen zijn eigen proces doorloopt. Momenteel ben ik veel aan het helpen aan de marketing van het bedrijf zelf, hier kan ik veel creativiteit in kwijt. De andere helft van de tijd ben ik bezig voor klanten waardoor ik kan werken aan een specialisme binnen de digitale marketing. 

Mocht je jezelf nou herkennen in mijn verhaal of enthousiast zijn geworden over dit traineeship? Hou dan de website in de gaten, want dit is echt een perfect startpunt voor je carrière in de digitale marketing!

Liefs, Lisa