Harm-Jesse

Rapportage en advies

Met alleen de resultaten van een usability onderzoek is nog weinig gewonnen. OrangeValley biedt daarom een uitgebreide rapportage aan waarin onderzoeksresultaten vertaald worden naar concrete, praktische vervolgstappen. Hiermee helpen we je online marketing verder te optimaliseren. geven we duidelijk inzicht in de uitkomst van het usability onderzoek en praktisch advies voor vervolgstappen die je direct op kan pakken.

all the data

Optioneel: Koppeling kwalitatief & kwantitatief onderzoek

Met alleen de resultaten van een usability onderzoek is nog weinig gewonnen. OrangeValley biedt daarom een uitgebreide rapportage aan waarin onderzoeksresultaten vertaald worden naar concrete, praktische vervolgstappen. Hiermee helpen we je online marketing verder te optimaliseren.

Voordelen van een usability rapportage:

  • Duidelijk inzicht in de uitkomst van het usability onderzoek.
  • Praktisch advies voor vervolgstappen die je direct op kan pakken.

Naast onze reguliere rapportage is het mogelijk om een uitgebreide variant op te leveren. In deze rapportage leggen wij alle inzichten vanuit het Usability Lab naast het onderzoek dat online heeft plaatsgevonden. Denk hierbij aan de koppeling van het usability onderzoek met heatmaps, online survey analyses en user recordings.

Voordelen van een uitgebreide usability rapportage:

  • Validatie van beide onderzoeksvormen.
  • Een diepgaande rapportage over het gebruik van je platform.
  • Duidelijke vervolgstappen ter optimalisatie van je platform op basis van kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Voor meer informatie, neem contact met ons op!