_media_just-justa-fotografie-39

Koppelingen en Integraties

Klaar om jouw Magento-ecosysteem te laten schitteren? Wij knopen alle essentiële systemen aan elkaar. Van ERP tot CRM, betalingsproviders tot verzendpartners. De meeste koppelingen zijn reeds gesmeed, zodat jij snel de markt kunt veroveren.

integratie platformen

Wat zijn Koppelingen en Integraties?

Koppelingen en integraties zijn de digitale bruggen die jouw Magento-platform verbinden met essentiële systemen. Denk aan ERP, PIM, CRM, boekhoudsystemen, verzendpartijen (PostNL, DPD, UPS, etc.), betalingsproviders en WMS. Dankzij deze naadloze verbindingen worden datastromen moeiteloos gesynchroniseerd en ben je altijd up-to-date.


 

connect

Voordelen van Koppelingen en Integraties

 • Efficiëntie in overvloed: Bespaar tijd en moeite door automatische synchronisatie.
 • Geen IT-hassles: Geen gedoe met de IT-afdeling, want wij regelen het voor je.
 • Vlotte markttoetreding: Dankzij vooraf gemaakte koppelingen ben jij snel live.
 • Eén bron van waarheid: Data wordt correct en consistent weergegeven.
 • Maatwerk mogelijkheden: We passen integraties aan naar jouw unieke behoeften.


 

betaling

Voorbeelden van Koppelingen

 • ERP-systemen: OCI, Exact, SAP, 365 Business Central, Dynamics NAV, Accountview en meer.
 • Betalingsproviders: Ingenico, Buckaroo, Multisafepay, Adyen, Klarna en Afterpay en meer.
 • Fulfillment: Paazl, PostNL, DHL, DSV, Transsmart en Docdata en meer.
 • PIM systemen: Akeneo, Pimcore, InRiver, Censhare, Riversand en meer.
 • Verzendpartijen: DHL, PostNL, DPD, Sandd, UPS, DHL Express, Red je pakketje en meer.
 • Marketing en personalisatie: Copernica, Channable, GMP, Marketplaces, Analytics, Datatrics, Blueconic en meer.
 • Maatwerk: We luisteren naar jouw specifieke behoeften en ontwikkelen oplossingen op maat.
Header Image

Onze Aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange expertise en bewezen methodes. We beginnen met een diepgaande analyse van jouw bedrijfsbehoeften en processen. Vervolgens ontwerpen we naadloze integraties die perfect passen in jouw e-commerce omgeving. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte implementatie en staat klaar om eventuele knelpunten snel op te lossen. Met deze doordachte aanpak garanderen we niet alleen een snelle time-to-market, maar ook een solide fundering voor jouw online succes.

lancering (tech)

B2B Business Booster

Onze ultramoderne Magento 2 B2B E-commerce oplossing, ook bekend als de B2B Business Booster, biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten speciaal ontworpen voor de behoeften van jouw (potentiële) klanten. Met een op maat gemaakt design en de meest gebruikte B2B functionaliteiten, is dit platform de ideale basis voor jouw zakelijke transacties. We zijn gespecialiseerd in het snel implementeren van deze geavanceerde e-commerce oplossing. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het als een headless oplossing te gebruiken, in combinatie met een Progressive Web App (PWA), om zo de allerbeste gebruikerservaring te waarborgen en een verbluffende klantreis te bieden.

Als toegewijde Magento e-commerce expert hebben we ruime ervaring in het naadloos synchroniseren van data, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbare resultaten. Hiermee garanderen we niet alleen een snelle time-to-market, maar zorgen we er ook voor dat jouw online operatie soepel verloopt. Waarom Kiezen voor Onze B2B Business Booster? Snelle time-to-market dankzij onze efficiënte implementatie. Ook beschikbaar als headless oplossing in combinatie met PWA. Kostenbesparingen door geoptimaliseerde in- en verkoopprocessen. Naadloze integratie met diverse systemen (ERP, PIM, enz.). Een ongeëvenaarde gebruikerservaring voor jouw (potentiële) klanten. Geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid (SEO), conversies en performance.

Deal

OrangeValley helpt je graag!

Onze consultants en experts staan klaar om jouw bedrijf te laten excelleren. Met ruim 10 jaar ervaring en meer dan 500 succesvolle projecten weten wij wat werkt. Geen onnodige risico’s, want de meeste koppelingen zijn al gemaakt. Of je nu B2B, B2C, D2C of een hybride model hanteert, met betrouwbare integraties leg je de basis voor online groei.

Ook koppelingen voor jouw ecommerce platform?