IMG_3022

Google Analytics 4 360

Met de sunset van Universal Analytics zal per 1 juli 2024 ook de huidige 360 (betaalde versie van Google Analytics) variant verdwijnen. Vanaf deze datum is het dus ook nodig om (volledig) over te gaan op GA4. Bij deze overgang is het wederom mogelijk om een betaalde variant te gaan gebruiken welke enige voordelen met zich mee brengt en op deze manier waarde toe te voegen aan de inzichten die uit GA4 gehaald kunnen worden. 

marketing-data

Wat is Google Analytics 4 360?

Google Analytics 4 360 is de oplossing voor bedrijven die meer uit GA4 willen halen of meer van GA4 vragen door de grotere schaal waarin deze bedrijven werken of het aantal bezoekers dat de website bezoekt. 

GA4 360 biedt hogere datalimieten en een langere dataretentie. Er is met GA4 360 dus meer ruimte om waardevolle informatie te verzamelen en opslaan. Hierdoor hoef je geen kleine steekproef- of sample data te gebruiken wanneer je structureel grote hoeveelheden bezoekers ontvangt en/ of miljoenen pageviews hebt. Ook is het met GA4 360 mogelijk om miljarden events per dag te exporteren naar BigQuery om hier vervolgens je eigen analyses op los te laten. En zijn er met GA4 Roll-up en Sub-properties beschikbaar om data van meerdere property te combineren of een subset hiervan in een losse property te tonen. Een ander groot voordeel is snellere dataverwerking, met 360 is de data vaak al binnen een uur beschikbaar. Zo kun je snel geïnformeerde beslissingen nemen.

Service Level Agreement (SLA)

Als onderdeel van jouw GA4 360 licentie neem je bij OrangeValley een Service Level Agreement af. Hiermee monitoren wij op structurele basis de betrouwbaarheid van je data. Wij helpen je eveneens om maximaal rendement uit je GA4 360 licentie te halen.

Onze gecertificeerde consultants staan altijd voor je klaar om je vragen over GA4 te beantwoorden. Wij houden je tevens op de hoogte van nieuwe functionaliteiten en bèta’s. Wanneer interessant kijken wij samen met jou of het benutten van deze nieuwe functionaliteiten voor jou relevant is.

Data set
Just Justa fotografie

GA4 360 en OrangeValley 

Als officiële reseller van GA4 360 verzorgt OrangeValley de implementatie en het onderhoud rondom het afsluiten van deze enterprise oplossing. Daarnaast biedt OrangeValley ondersteuning, expertise en advies voor alles binnen GA4. Zo kunnen wij adviseren op het gebruik van GA4, houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en helpen we je succesvol over te gaan naar GA4.

Wil je meer weten over wat Orangevalley kan wat op het gebied van data en GA4? Lees dan hier verder

Web Analytics diensten van OrangeValley:
Artikelen over Conversie Optimalisatie van OrangeValley specialisten:
Just Justa fotografie

Geintereseerd? Neem contact op

Op zoek naar een duurzame partner die je op basis van onafhankelijk advies ondersteunt in Datagedreven Digital Advertising? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.