Website foto 11 – 2019

Google Analytics 360

Optimale performance van jouw Google Analytics omgeving óók met traffic van miljoenen sessies.

marketing-data

Wat is Google Analytics 360?

Google Analytics 360 biedt een hogere datacapaciteit aan en verbeterde processing voor jouw Analytics omgeving. Hierdoor hoef je geen kleine streekproef- of sample data te gebruiken wanneer je structureel grote hoeveelheden bezoekers ontvangt en/ of miljoenen pageviews hebt. Ten opzichte van de gratis Google Analytics versie biedt Google Analytics 360 tot 1 miljard meetpunten (hits) per maand, ongeacht het aantal profielen die je gebruikt. De data van Google Analytics 360 wordt eveneens gegarandeerd, waardoor je er verzekerd van bent dat het platform optimaal blijft presteren. Ook ben je volledig eigenaar van de data.

Andere grote voordelen van Google Analytics 360 zijn de snellere dataverwerking en een directe koppeling met Google BigQuery en DoubleClick.

Als officiële reseller van Google Analytics 360 (voorheen Google Analytics Premium) verzorgt OrangeValley de implementatie en het onderhoud rondom het afsluiten van deze enterprise oplossing.

Google Analytics 4 360

Google Analytics 360 zal samen met de gratis versie per 1 juli 2023 geen data meer verzamelen. Dit betekend het einde van Google Analytics 360 en de data die in de loop van de jaren verzamelt zijn. Google Analytics 4 360 is de vervanger, ontdek hier wat de voordelen zijn van de nieuwste versie van Google Analytics 360.

Just Justa fotografie

Google Analytics 360 en OrangeValley

Als Google Marketing Platform Sales Partner is OrangeValley naast Google Analytics 360 ook reseller van Google Optimize 360 en Google Tag Manager 360. Ook op het gebied van deze tools is OrangeValley dus geaccrediteerd om de implementatie en begeleiding bij het werken met deze tools te faciliteren.

SEOaanpak
Data set

Service Level Agreement (SLA)

Als onderdeel van jouw Google Analytics 360 (Google Analytics Premium) licentie neem je bij OrangeValley een Service Level Agreement af. Hiermee monitoren wij op structurele basis de betrouwbaarheid van je data. Wij helpen je eveneens om maximaal rendement uit je Google Analytics 360 licentie te halen.

Onze gecertificeerde consultants staan altijd voor je klaar om je vragen over Google Analytics 360 te beantwoorden. Wij houden je tevens op de hoogte van nieuwe functionaliteiten en bèta’s. Wanneer interessant kijken wij samen met jou of het benutten van deze nieuwe functionaliteiten voor jou relevant is.

Web Analytics diensten van OrangeValley:
Artikelen over Conversie Optimalisatie van OrangeValley specialisten:
Just Justa fotografie

Geintereseerd? Neem contact op

Op zoek naar een duurzame partner die je op basis van onafhankelijk advies ondersteunt in Datagedreven Digital Advertising? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.