Google Analytics 4 Training

Tableau Dashboard

Transformeer je online marketing inzichten met Tableau, je trouwe partner voor een succesvolle en gegevensgestuurde marketingstrategie.

Waarom Data & Analytics?

  • 1st party data strategie
  • Bewezen tooling implementatie aanpak
  • 100% GDPR compliant
  • Data kwaliteit cruciaal
  • Stevig fundament voor data activatie
  • Dashboards & geautomatiseerde reporting
Dashboard

Wat is Tableau?

Tableau is een krachtige data visualisatie tool die rapportage naar een hoger niveau tilt. Het is ontworpen om interactieve dashboards te maken die gegevens uit zowel eigen geïmporteerde bronnen als externe bronnen, zoals Google Analytics, naadloos integreren. Het koppelen van verschillende databronnen stelt je in staat om real-time Google Analytics data te vergelijken met je eigen doelen, dynamisch data te filteren, trends te ontdekken en diepgaande analyses uit te voeren. 

Tableau automatiseert een groot deel van je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse rapportages, waardoor jij beslissingen kunt nemen op basis van actuele gegevens.

Dashboard

Voordelen van Tableau

Het grootste voordeel van Tableau Dashboard is dat het je volledige controle geeft over je online marketing data. Je kunt je dashboard zo aanpassen dat het voldoet aan jouw unieke behoeften, of het nu gaat om KPI-tracking, het koppelen van externe bronnen, het instellen van rapportageperiodes of het vergelijken van jaar-op-jaar resultaten.

Daarnaast vereenvoudigt Tableau de complexiteit van data-analyse door het creëren van een gebruiksvriendelijke interface die real-time inzichten presenteert in een helder, visueel aantrekkelijk formaat. Met Tableau wordt data-analyse niet alleen sneller en efficiënter, maar ook inzichtelijker.

De voordelen op een rij:

  • Eenvoudig beheer en aanpassing van dashboards op basis van jouw unieke behoeften;
  • Gecombineerde weergave van eigen data en data uit externe bronnen in één helder dashboard;
  • Automatisering van reguliere rapportages om tijd te besparen;
  • Verkrijg diepgaande inzichten en ontdek trends met geavanceerde analysefuncties.
Growth

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley hebben we diepgaande expertise in het gebruik van Tableau om je online marketing activiteiten te sturen en optimaliseren. Ons team van gespecialiseerde consultants begrijpt de unieke behoeften van je bedrijf en zal er alles aan doen om je te helpen het meeste uit je data te halen. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde analyse, hulp nodig hebt bij het instellen van je dashboard, of simpelweg je online marketingresultaten wilt verbeteren, we staan voor je klaar. 

Bij OrangeValley zijn we er trots op dat we bedrijven helpen om geïnformeerde beslissingen te nemen en hun online marketing strategieën naar een hoger niveau te tillen. Met Tableau en onze expertise, kun je rekenen op een winnende combinatie.

Op zoek naar een Dashboarding partner? Neem contact op!