Google Analytics 4 Training

Customer Match

Betreed de toekomst van datagedreven marketing met Customer Match. Maak je campagnes persoonlijker en efficiënter, terwijl je de privacy van je klanten respecteert.

Waarom Data & Analytics?

  • 1st party data strategie
  • Bewezen tooling implementatie aanpak
  • 100% GDPR compliant
  • Data kwaliteit cruciaal
  • Stevig fundament voor data activatie
  • Dashboards & geautomatiseerde reporting
Customer match

Wat is Customer Match?

In een wereld waar privacy steeds belangrijker wordt, verandert de manier waarop we online data verzamelen. Met de toekomstige verdwijning van cookies wordt het verzamelen van first-party data een prioriteit. Hier komt Customer Match in beeld. Dit hulpmiddel stelt je in staat om je CRM- en klantgegevens te koppelen aan conversies vanuit Google Ads, waardoor je gerichter kunt adverteren. Je kunt zelfs bestaande klanten uitsluiten van nieuwe campagnes om de efficiëntie te verhogen en je targeting te verfijnen. Daarnaast biedt Customer Match mogelijkheden voor her-targeting en personalisatie op kanalen zoals Search, Shopping, Gmail, YouTube en Display.

Security

Voordelen van Customer Match

Het grootste voordeel van Customer Match is de mogelijkheid om je advertentie-uitgaven beter te benutten door je campagnes te focussen op potentiële klanten, en niet op mensen die al klant zijn. Dit helpt je om je klanten effectiever te bereiken en om te zetten in herhaalaankopen. Bovendien kun je met Customer Match je klantgegevens gebruiken om nieuwe doelgroepen te bereiken die vergelijkbaar zijn met je beste klanten.

De voordelen op een rij:

  • Verbeterde campagne targeting door CRM/Klantdata te koppelen aan Google Ads;
  • Efficiënter gebruik van je advertentiebudget door bestaande klanten uit te sluiten van nieuwe campagnes;
  • Betere personalisatie en her-targeting op meerdere Google-platforms;
  • Mogelijkheid om nieuwe doelgroepen te bereiken die vergelijkbaar zijn met je beste klanten.
Growth

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley begrijpen we hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de online marketingwereld. Daarom staan onze experts klaar om je te helpen bij de volledige implementatie van Customer Match en andere first-party data oplossingen. We zorgen ervoor dat je klaar bent voor de toekomst, met respect voor de privacy van je klanten en een efficiëntere benutting van je advertentiebudget. Of je nu vragen hebt of geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel niet om contact op te nemen. We zijn hier om je te helpen.

Op zoek naar een first party data partner? Neem contact op!