Google Analytics 4 Training

Enhanced Conversions

Benut de kracht van data met Enhanced Conversions en vergroot je inzicht in klantgedrag, terwijl je de privacy respecteert.

Waarom Data & Analytics?

  • 1st party data strategie
  • Bewezen tooling implementatie aanpak
  • 100% GDPR compliant
  • Data kwaliteit cruciaal
  • Stevig fundament voor data activatie
  • Dashboards & geautomatiseerde reporting
It's a match

Wat is Enhanced Conversions?

Enhanced Conversions is een innovatieve oplossing die het mogelijk maakt om met first party data nauwkeuriger conversies te meten. Gebruikmakend van gegevens die je klant zelf invult, worden conversies gematcht aan gebruikersgegevens, om zo een duidelijker beeld te creëren waar conversies vandaan komen. Zelfs offline conversies kunnen teruggekoppeld worden aan een advertentie. Dit leidt tot een gedetailleerder en vollediger inzicht in je conversietrajecten, wat je helpt je marketinginspanningen te optimaliseren.

Security

Voordelen van Enhanced Conversion

Met Enhanced Conversions kun je de nauwkeurigheid van je conversiemeting verbeteren en krachtigere biedingen ontgrendelen. Hiermee vul je gaten in je conversiemetingen op en win je conversies terug die anders niet gemeten zouden worden. Bovendien is Enhanced Conversions privacyveilig dankzij de toepassing van gehashte informatie.

De voordelen op een rij:

  • Het herwinnen van anders ongemeten conversies;
  • Verbeterde biedingsoptimalisatie door betere gegevens;
  • Privacyveilig door gebruik van gehashte first party klantgegevens.
Growth

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley begrijpen we dat de wereld van online marketing en data-analyse complex kan zijn. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met de implementatie en het gebruik van Enhanced Conversions. We bieden grondige kennis en ervaring om je door elke stap van het proces te leiden, van het initialiseren van de implementatie tot aan het analyseren en interpreteren van de data. Zo zorgen we ervoor dat je het meeste haalt uit deze krachtige tool, terwijl we altijd respecteren en waarborgen van de privacy van je klanten. 

Neem contact op met een van onze experts om te ontdekken hoe Enhanced Conversions jouw bedrijf kan helpen groeien.

Op zoek naar een first party data partner? Neem contact op!