Nieuws

Friends of Search 2017: 20% korting op tickets

 

Op donderdag 16 februari 2017 wordt het jaarlijkse Friends of Search congres gehouden. Ook dit jaar is OrangeValley weer sponsor en kunnen onze relaties genieten van 20% korting op de toegang.

Internationale sprekers

Vanuit OrangeValley is Principal Digital Marketing Consultant Eduard Blacquière actief betrokken bij de programmering en het aantrekken van internationale sprekers. O.a. Gary Illyes (Google), Marty Weintraub en Elizabeth Marsten staan op het programma van Friends of Search 2017.

Programma Friends of Search 2017

Het volledige programma van het Friends of Search Event in de Kromhouthal te Amsterdam wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie over het congres is te vinden op: Friendsofsearch.nl. Uiteraard ontvangt u ook meer informatie via onze nieuwsbrief. De vorige edities waren vrij snel vol nadat het programma bekend werd gemaakt.

20% korting op Friends of Search 2017

Vul onderstaand formulier in om de 20% kortingscode te ontvangen.

[gravityform id=”51″ title=”true” description=”true”]

Meer lezen over Friends of Search?

Tijdens het event van 2016 was OrangeValley ook vertegenwoordigd. SEA en SEO consultants van OrangeValley hebben de belangrijkste learnings van Friends of Search 2016 uitgewerkt. Bekijk deze artikelen voor een sfeerimpressie:

Klanten geven OrangeValley 5 uit 5 sterren. Dit is het gemiddelde uit 12 beoordelingen.