Nieuws

OrangeValley Group neemt Copper IM over

 

De OrangeValley Group heeft naast BlueElevation opnieuw een bureau toegevoegd aan zijn netwerk, met de overname van performance-agency Copper IM uit Arnhem.

Het Arnhemse bureau Copper IM bestaat sinds 2010 en heeft de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd bij middelgrote (e-commerce) ondernemingen zoals Besselink licht, Dutch Designers Outlet en Pavo en ook bij (semi) overheden waaronder Rijkswaterstaat, Samen Veilig en Hogeschool Utrecht. Daarnaast beschikt Copper IM over een uitgebreid aanbod aan internet marketing trainingen en opleidingen in hun opleidingsfaciliteit.

Copper IM is een internet marketing bureau waar een team van ervaren SEO, SEA en Social experts toonaangevende resultaten behaald. De concrete werkwijze, heldere resultaten, duidelijke maandrapportage en verhelderende trainingen zijn kenmerkend voor hun succes. 

Vergroten van kennis op het gebied van Search, Advertising, Strategie en Data Intelligence

Sander Jacobs, managing director Copper IM: ‘We investeren veel in de kennis en kunde van ons vakgebied. Om onze klanten beter te bedienen is een verbreding van onze dienstverlening noodzakelijk, maar wel met een sterke focus op behoud van kwaliteit. Dat sluit naadloos aan bij de gelijke visie van de OrangeValley Group. Door samenwerking met OrangeValley vergroten wij onze kennis op het gebied van SEO, SEA en Advertising en tegelijkertijd kunnen we verder ontwikkelen op het gebied van Digitale Strategie en Data Intelligence. Ook de samenwerking binnen het netwerk met BlueElevation als customer experience georiënteerd full service digital agency is een pré. Daarnaast is er een duidelijke klik – zeker zo belangrijk – op het gebied van cultuur, mentaliteit en vooral ook op ambitie.’

De combinatie van merken vormt een krachtige en waardevolle samenwerking voor onze opdrachtgevers

Ortwin Verreck, Managing Director OrangeValley Group: ‘We zijn concreet op zoek gegaan naar een sterke speler in het MKB-segment en de semi-overheid, waarbij het ook onze wens is om naast onze locatie in Breukelen ook op andere locaties zoals Arnhem flexibele werkplekken te creëren. Daarmee worden we steeds interessanter als werkgever voor toptalent. Door het talent en de competenties van OrangeValley, BlueElevation en Copper IM te combineren ontstaat een krachtige samenwerking voor onze opdrachtgevers. De trainingsfaciliteiten van Copper IM zijn daarnaast een welkome aanvulling. We verwachten hierdoor klanten in zowel het MKB als het grootzakelijke segment beter end-to-end te kunnen ondersteunen in het behalen van hun online marketing doelstellingen.’

OrangeValley Group groeit

De OrangeValley Group groeit door deze overname naar meer dan 200 opdrachtgevers en 80 consultants. OrangeValley Group is een verzameling van merken die als doel heeft vanuit een datagedreven aanpak bedrijven te ondersteunen in de realisatie van een toekomstgerichte online positionering. Voor meer informatie over OrangeValley Group kan je contact met ons opnemen via: [email protected].