Nieuws

Wij zijn FD Gazelle 2017 en blijven onszelf ontwikkelen

 

Ook dit jaar is OrangeValley weer in de prijzen gevallen! Onze missie om keer op keer grensverleggende resultaten te halen voor onze klanten is opnieuw beloond met een FD Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijf van Nederland. Voor de vijfde maal op rij een FD Gazelle Award ontvangen is natuurlijk iets om trots op te zijn. Dank gaat uit naar alle klanten en partners, maar uiteraard gaat de meeste lof naar onze medewerkers.

De award is een afspiegeling van hun harde werk en inzet. Dankzij ons team van toegewijde professionals die zichzelf continue ontwikkelen blijft het bedrijf groeien. Natuurlijk is het van belang dat die ruimte voor ontwikkeling en zelf-ontplooiing ook aanwezig is binnen het bedrijf, daarom staat dit hoog in het vaandel binnen OrangeValley.

“Bij OrangeValley maken wij voor alle medewerkers bewust 8 uur per maand vrij voor om- en bijscholingen.”

Alzo werd onze Managing Director, Ortwin Verreck, recent gequote in het NRC Handelsblad. Het resultaat is uiteraard dat de medewerkers bij OrangeValley dankzij deze werkwijze continue op de hoogte blijven van de technologische ontwikkelingen van dit moment en waardoor onze opdrachtgevers keer op keer verrast worden met grensverleggende resultaten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten pagina. Ook interessant om te lezen zijn de whitepapers over Contentmarketing en Usability Onderzoek die dit jaar zijn geschreven door onze specialisten.

Heeft u vragen omtrent een bepaald online marketing onderwerp of heeft u support nodig voor de online marketing van uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende analyse.

[gravityform id=”56″ title=”true” description=”true”]