Header Image

Magento Webshop

Creëer de perfecte online beleving voor jouw klanten met Magento. Bij OrangeValley maken we gebruik van Magento Open Source, het webshop platform dat is ontwikkeld voor optimale schaalbaarheid.

Magento webshop bij OrangeValley:

 • Schaalbaar voor online kanalen: B2C, B2B en D2C
 • Gemakkelijk en efficiënt te beheren
 • Bedrijfsprocessen automatiseren
 • Lage total cost of ownership
 • Altijd up-to-date met de laatste beveiligingsupdates
import_-Content-png

Wat is Magento?

Magento is een krachtig webshop platform dat optimale schaalbaarheid biedt. Of het nu gaat om B2C, B2B, of D2C, Magento maakt het mogelijk om moeiteloos verschillende online kanalen te bedienen. Met de intuïtieve Magento Pagebuilder wordt het beheren van je webshop eenvoudig en efficiënt. Bovendien kun je bedrijfsprocessen automatiseren door te koppelen aan een ERP-systeem. Dit alles resulteert in een lage total cost of ownership, terwijl je webshop altijd up-to-date blijft met de nieuwste beveiligingsupdates.

Groei

Voordelen van Magento

 • Schaalbaarheid: Magento biedt flexibiliteit voor diverse online kanalen, zodat je moeiteloos kunt groeien en nieuwe webwinkels kunt toevoegen.
 • Efficiënt beheer: Onze Pagebuilder maakt contentbeheer gebruiksvriendelijk, terwijl koppelingen met backend ERP, CRM, PIM, BI en marketingtools het beheer optimaliseren.
 • Veiligheid: Magento is wereldwijd een van de meest gebruikte e-commerce platformen, wat betekent dat beveiligingsproblemen snel worden aangepakt. We zorgen voor regelmatige beveiligingsupdates en bieden extra beveiligingslagen zoals 2-factor authenticatie en Google Recaptcha.

Magento biedt jouw klanten de optimale gebruikerservaring, zelfs in een steeds veeleisendere online omgeving. Onze in-house UX-creatives denken mee om deze ervaring te verbeteren, met een 'mobile-first' benadering en continue optimalisatie op basis van data-inzichten. Met onze Progressive Web App (PWA) oplossing zorgen we voor een snelle webshopervaring.

computer bovenop dozen

Koppelingen voor optimale integratie

Het slim inzetten van de juiste koppelingen besparen een hoop tijd en geld. Onze koppelingen zijn bewezen succesvol en snel live.

Wij kunnen Magento integreren met:

 • Verkoopkanalen als Bol.com, Amazon en Google Shopping

 • ERP systemen als Exact Online en Microsoft Dynamics NAV

 • Headless oplossingen in combinatie met een PWA

 • Systemen als PIM en WMS

Benieuwd hoe we deze functionaliteiten optimaal voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Met advies en begeleiding van onze specialisten zorgen we samen voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je bedrijf.

Neem contact op

Deal

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley zijn we gepassioneerd over het bieden van de beste online oplossingen. Onze experts begrijpen de kracht van Magento als geen ander en staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen. We hebben de benodigde kennis en jarenlange ervaring om je te helpen bij het bouwen en onderhouden van een succesvolle Magento-webshop.

Onze consultants en experts bij OrangeValley werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat jouw webshop voldoet aan de hoogste normen en klaar is voor de toekomst. Of je nu op zoek bent naar advies, beheer of implementaties, onze door Hypernode gecertificeerde team staat voor je klaar.

We begrijpen dat een succesvolle webshop meer is dan alleen de technologie; het draait om het creëren van een geweldige ervaring voor jouw klanten.

Laat OrangeValley jouw partner zijn voor het realiseren van een effectieve en toekomstbestendige Magento-webshop. We zetten ons in om jouw doelen te bereiken en je te ondersteunen op elke stap van de weg.

Magento iets voor jouw bedrijf? Neem contact op!