Data Analytics

OrangeValley gecertificeerd als Klipfolio Partner

 

Klipfolio

OrangeValley is vanaf nu Certified Partner van Klipfolio. Klipfolio is een web based business dashboarding-tool, waarmee wij real-time dashboards op maat maken voor iedere denkbare zakelijke omgeving.

KPI dashboard

Het bijzondere aan de aanpak van OrangeValley is dat er niet alleen een custom dashboard wordt opgeleverd, maar tegelijkertijd een totaaloverzicht voor het monitoren van gedefinieerde KPI’s als omzet, transacties, aantal sessies, orderwaarde en conversieratio. Dit alles in een brede context van de resultaten die in het verleden zijn behaald, rekening houdend met seizoensinvloeden en altijd in het licht van de gestelde targets.

Segmenteren

Dashboarding maakt bij OrangeValley standaard onderdeel uit van de Web Analytics-dienstverlening. Onze aanpak stelt de eindgebruiker in staat om de online resultaten eenvoudig te visualiseren en deze resultaten binnen het dashboard te segmenteren op acquisitie-kanaal (bijv. SEO, SEA, e-mail), apparaat (desktop, mobiel, tablet) en allerlei custom instelbare segmenten (producten, merken, labels, etc.).

 

Benieuwd?

OrangeValley heeft Klipfolio uitgebreid getest en inmiddels bij diverse klanten geïmplementeerd. Benieuwd naar wat deze tool jou kan bieden? Neem dan contact met ons op.