Niet alleen gebruikers hebben voorkeur voor een snelle website, ook zoekmachines hechten steeds meer waarde aan een kortere laadtijd. Maar hoe meet je de snelheid van je website en wanneer weet je of je het goed doet? Met het door ons ontwikkelde Site Performance Dashboard heb je in één oogopslag inzicht in de performance van jouw site en die van jouw belangrijkste concurrenten.

Een gebruiksvriendelijke interface maakt dat je met het dashboard gemakkelijk de meest kritieke templates van je mobiele website kunt monitoren. Om de ‘loading journey’ van jouw website in kaart te brengen maken wij gebruik van gegevens uit Google PageSpeed (lab-data) en het Chrome User Experience Report (veld-data). Hiermee leggen wij de focus op ervaringen van ‘echte’ gebruikers. Het dashboard is niet alleen een eenvoudig middel om vooraf gestelde performance doelen te toetsen, maar geeft ook inzicht in de momenten waarop de performance een risico vormt voor de user experience.

Marketing
Goal

Monitor de laadprestaties

Een langzame site resulteert in gedrag waarbij bezoekers de website voortijdig verlaten. In het Site Performance Dashboard vergelijken we jouw website met die van je concurrenten aan de hand van performance metrics. Als uit deze data blijkt dat de laadprestaties niet optimaal zijn of de concurrentie beter presteert, heeft dit niet alleen gevolgen voor conversies, maar ook voor de positie van jouw site in de zoekresultaten.

“If you can’t measure it, you can’t improve it.” – Peter Drucker

Het monitoren van de voortgang van laadprestaties helpt je visualiseren waar ruimte voor verbetering ligt. Het dashboard geeft actueel inzicht in de laadprestaties van jouw website en hoe deze zich ontwikkelen. Zo kan je direct zien welke aanpassingen impact op de performance hebben en ontstaat er na verloop van tijd een historische trend.

Live demo-omgeving

Met het Site Performance Dashboard brengen we de laadprestaties en de impact hiervan op de gebruikerservaring in kaart. We vergelijken deze prestaties met de websites van jouw belangrijkste concurrenten. Het dashboard biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar maakt ook de organisatie meer bewust van de belangrijkste data.

Onze live demo-omgeving biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met de OrangeValley Dashboarding Suite. Meld je aan via de button bovenaan deze pagina om toegang te krijgen tot de volledige functionele demo-omgeving, van waaruit je ook het Site Performance Dashboard kunt bekijken.

Meer informatie over de verschillende dashboards die wij aanbieden vind je op de dashboarding pagina.

Calender

Vragen? Neem contact op