Wilt u uw online marketing kennis uitbreiden? Wij delen graag onze kennis met u en hebben een aantal interessante whitepapers geschreven.

Kenmerken van onze whitepapers

 • Geschreven door specialisten van OrangeValley
 • Continu bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen
 • Gebaseerd op de vragen en feedback van onze opdrachtgevers

Heeft u onze Whitepaper gelezen en bent u enthousiast dan vinden we dat leuk om te horen. Mist u een specifiek onderwerp dat u graag ook zou willen terugzien in onze whitepapers, dan stellen wij uw feedback op prijs.

 

 • Display advertising

  Display advertising

  Is het voor u belangrijk dat uw budget zo zorgvuldig mogelijk wordt besteed en wenst u een succesvolle display advertising campagne? Hoe beoordeelt u de prestaties op de juiste manier? Hoe target u de juiste doelgroep? En welke campagne optimalisatie technieken kunt u het beste gebruiken? Download de whitepaper voor 3 belangrijke tips voor een effectieve display Campagne.
  Whitepaper downloaden
 • Universal Analytics

  Universal Analytics

  Meten en inzicht krijgen in consumentengedrag wordt steeds complexer. De nieuwe versie van Google Analytics genaamd Universal Analytics biedt extra mogelijkheden en functionaliteiten om hier meer inzicht in te krijgen. Wat maakt de overstap belangrijk voor uw bedrijf?
  Whitepaper downloaden
 • Conversie Optimalisatie

  Conversie Optimalisatie

  Bent u van plan om te gaan testen op uw website? Of bent u al aan het testen maar verloopt dit proces nog niet soepel? In deze whitepaper vindt u bewezen onderdelen die u helpen bij het verbeteren van uw website.
  Whitepaper downloaden
 • Google Tag Manager

  Google Tag Manager

  Bij een toenemend aantal online campagnes neemt ook de behoefte naar inzicht toe. Hier zijn meer tags en scripts voor nodig. Het juist, eenvoudig en correct plaatsen van deze tags vergroot de slagkracht en kwaliteit van uw online marketing activiteiten. Hoe kan Google Tag Manager dat allemaal mogelijk maken? Lees het nu in de whitepaper en ga direct aan de slag aan de hand van het stappenplan.
  Whitepaper downloaden
 • Mobile SEO

  Mobile SEO

  Bent u van plan om uw website mobiel vriendelijk te maken of wilt u weten aan welke eisen een mobiele website moet voldoen? Of bent u op zoek naar het verschil in type mobiele websites? Sinds de grote update van Google in april is noodzaak steeds groter geworden. In deze whitepaper leest u hoe u uw mobiele website mobile SEO proof kan maken.
  Whitepaper downloaden
 • Web Performance Optimization

  Web Performance Optimization

  De snelheid van websites wordt steeds belangrijker. Zeker nu het aantal mensen dat websites op hun smartphone bezoekt het aantal op desktop computers overstijgt. Laadtijd heeft een directe invloed op de gebruikerservaring en dus ook op de conversie. Het optimaliseren hiervan is dus van groot belang. Lees in deze whitepaper hoe u uw website sneller kunt maken.
  Whitepaper downloaden