Op deze pagina kan je diverse relevante whitepapers downloaden op het gebied van Digital Marketing. Na het invullen van jouw contactgegevens ontvang je per e-mail direct jouw whitepaper.

Heb je een whitepaper gelezen en ben je enthousiast geraakt of wil je graag verder praten, dan horen we dat graag. Mis je een specifiek onderwerp dat je wilt terugzien in onze whitepapers, dan stellen wij jouw feedback op prijs. Mail naar info@orangevalley.nl.

 • Web Analyse

  Webanalyse is volop in ontwikkeling. Ook in 2019 zijn er aandachtspunten waar u rekening mee moet houden bij het analyseren, verwerken en optimaliseren van uw data. Deze whitepaper beschrijft de belangrijkste uitdagingen voor Webanalyse in 2019, de aanpak van Webanalyse binnen OrangeValley en behandelt daarnaast ook de voornaamste aandachtspunten voor het Webanalyse-team bij OrangeValley.
  Whitepaper downloaden
 • Content Marketing Whitepaper

  Content aanbieden op het perfecte moment in de juiste vorm is belangrijker dan ooit tevoren. In dit whitepaper leest u over onze visie op contentmarketing en in een aantal stappen geven wij u advies voor het creëren van uw eigen contentmarketingstrategie.
  Whitepaper downloaden
 • Biometrisch Usability Onderzoek

  Met een usability onderzoek observeren wij gebruikersgedrag van een bepaalde doelgroep om inzicht te verkrijgen. Deze inzichten helpen ons om de dialoog met de doelgroep te verbeteren. In dit whitepaper gaan wij in op de vragen: Wanneer is een usability onderzoek belangrijk? Hoe wordt gedragsonderzoek uitgevoerd? En hoe kan de gebruikerservaring worden verbeterd met behulp van de onderzoeksresultaten?
  Whitepaper downloaden
 • Display Advertising

  De wereld van digitale marketing staat geen moment stil. Technologische innovaties volgen elkaar in een rap tempo op en bieden enorme kansen voor Display Advertising. In deze whitepaper lees je over de trends voor 2019 en de aanpak voor Display Advertising van OrangeValley.
  Whitepaper downloaden
 • SEA

  Adverteren binnen zoekmachines (SEA) biedt enorm veel kansen om uw doelgroep te bereiken, maar SEA zich bevindt zich in een complex speelveld. Dit whitepaper geeft u handvaten om in deze complexe omgeving succesvol aan de slag te gaan.
  Whitepaper downloaden
 • Conversie Optimalisatie

  Bent u van plan om te gaan testen op uw website? Of bent u al aan het testen, maar verloopt dit proces nog niet soepel? In dit whitepaper vindt u bewezen onderdelen die u helpen bij het verbeteren van uw website.
  Whitepaper downloaden
 • Mobile SEO

  Bent u van plan om uw website mobiel vriendelijk te maken of wilt u weten aan welke eisen een mobiele website moet voldoen? In dit whitepaper leest u hoe u uw mobiele website mobile SEO proof kan maken.
  Whitepaper downloaden
 • Web Performance Optimalisatie

  De snelheid van uw website heeft een directe invloed op de gebruikerservaring en dus ook op de conversie. Het optimaliseren hiervan is dus van groot belang. Lees in deze whitepaper hoe u uw website sneller kunt maken.
  Whitepaper downloaden