Op deze pagina kan je diverse relevante whitepapers downloaden op het gebied van Digital Marketing. Na het invullen van jouw contactgegevens ontvang je per e-mail direct de whitepaper.

Heb je een whitepaper gelezen en ben je enthousiast geraakt of wil je graag verder praten, dan horen we dat graag. Mis je een specifiek onderwerp dat je wilt terugzien in onze whitepapers, dan stellen wij jouw feedback op prijs. Mail naar info@orangevalley.nl.

 • Dashboarding: in één oogopslag datagedreven input voor strategische beslissingen

  Meer dan ooit is het mogelijk om het gedrag van een doelgroep te meten. Dit levert een dagelijks toenemende hoeveelheid aan potentieel waardevolle informatie op. Waar het steeds makkelijker is om data te verzamelen, is het vaak een grotere uitdaging om inzichten en concrete actiepunten te destilleren uit deze big data. Dashboarding biedt hierbij uitkomst.
  Whitepaper downloaden
 • Icon SEO whitepaper

  5 relevante SEO ontwikkelingen

  In deze whitepaper presenteren wij je graag advies over hoe jij de zichtbaarheid van jouw website(s) kunt verbeteren. Dit doen we aan de hand van een aantal relevante ontwikkelingen in het vakgebied, namelijk: Mobile-First Index, Progressive Web Apps, AMP, JavaScript en Structured Data.
  Whitepaper downloaden
 • Webanalyse voor een datagedreven aanpak

  Webanalyse is volop in ontwikkeling. Ook in 2020 zijn er aandachtspunten waar je rekening mee moet houden bij het analyseren, verwerken en optimaliseren van data. Deze whitepaper beschrijft de belangrijkste uitdagingen voor Webanalyse in 2020, de ideale aanpak voor Webanalyse binnen een organisatie en behandelt daarnaast ook de voornaamste aandachtspunten voor een Webanalyse-team.
  Whitepaper downloaden
 • Content Marketing

  Content aanbieden op het perfecte moment in de juiste vorm is belangrijker dan ooit tevoren. In dit whitepaper lees je over onze visie op contentmarketing en in een aantal stappen geven wij je advies voor het creëren van jouw eigen contentmarketingstrategie.
  Whitepaper downloaden
 • Biometrisch Usability Onderzoek

  Met een Biometrisch Usability Onderzoek observeren wij gebruikersgedrag van een bepaalde doelgroep om inzicht te verkrijgen. Deze inzichten helpen ons om de dialoog met de doelgroep te verbeteren. In dit whitepaper gaan wij in op de vragen: Wanneer is dit type onderzoek belangrijk? Hoe wordt gedragsonderzoek uitgevoerd? En hoe kan de gebruikerservaring worden verbeterd met behulp van de onderzoeksresultaten?
  Whitepaper downloaden
 • Display Advertising

  De wereld van digitale marketing staat geen moment stil. Technologische innovaties volgen elkaar in een rap tempo op en bieden enorme kansen voor Display Advertising. In deze whitepaper lees je over de trends voor 2019 en de aanpak voor Display Advertising van OrangeValley.
  Whitepaper downloaden
 • SEA

  Adverteren binnen zoekmachines (SEA) biedt enorm veel kansen om jouw doelgroep te bereiken, maar SEA zich bevindt zich in een complex speelveld. Dit whitepaper geeft je handvaten om in deze complexe omgeving succesvol aan de slag te gaan met SEA.
  Whitepaper downloaden
 • Customer Experience Optimization (CXO)

  Deze whitepaper beschrijft de belangrijkste uitdagingen voor organisaties in de transitie van CRO naar CXO. Uitgangspunt hierin is de data gedreven aanpak zoals OrangeValley die definieert.
  Whitepaper downloaden