Op deze pagina kan je diverse relevante tools, whitepapers en overige content downloaden op het gebied van Digital Marketing. Na het invullen van jouw contactgegevens ontvang je per e-mail direct de download.

 • Youtube Algoritme visual

  [Infographic] Zo werkt het YouTube algoritme

  YouTube is, op Google na, de grootste zoekmachine ter wereld. Om deze reden zetten veel bedrijven YouTube video's in voor het bereiken van hun doelgroep. Net zoals bij Google zitten er algoritme achter de zoekmachine van YouTube. Wanneer je YouTube video's succesvol wilt inzetten moet hier rekening mee worden gehouden.
  Whitepaper downloaden
 • Dashboarding: in één oogopslag datagedreven input voor strategische beslissingen

  Meer dan ooit is het mogelijk om het gedrag van een doelgroep te meten. Dit levert een dagelijks toenemende hoeveelheid aan potentieel waardevolle informatie op. Waar het steeds makkelijker is om data te verzamelen, is het vaak een grotere uitdaging om inzichten en concrete actiepunten te destilleren uit deze big data. Dashboarding biedt hierbij uitkomst.
  Whitepaper downloaden
 • Icon SEO whitepaper

  5 relevante SEO ontwikkelingen

  In deze whitepaper presenteren wij je graag advies over hoe jij de zichtbaarheid van jouw website(s) kunt verbeteren. Dit doen we aan de hand van een aantal relevante ontwikkelingen in het vakgebied, namelijk: Mobile-First Index, Progressive Web Apps, AMP, JavaScript en Structured Data.
  Whitepaper downloaden
 • Webanalyse voor een datagedreven aanpak

  Webanalyse is volop in ontwikkeling. Ook in 2020 zijn er aandachtspunten waar je rekening mee moet houden bij het analyseren, verwerken en optimaliseren van data. Deze whitepaper beschrijft de belangrijkste uitdagingen voor Webanalyse in 2020, de ideale aanpak voor Webanalyse binnen een organisatie en behandelt daarnaast ook de voornaamste aandachtspunten voor een Webanalyse-team.
  Whitepaper downloaden
 • Content Marketing

  Content aanbieden op het perfecte moment in de juiste vorm is belangrijker dan ooit tevoren. In dit whitepaper lees je over onze visie op contentmarketing en in een aantal stappen geven wij je advies voor het creëren van jouw eigen contentmarketingstrategie.
  Whitepaper downloaden
 • Display Advertising

  De wereld van digitale marketing staat geen moment stil. Technologische innovaties volgen elkaar in een rap tempo op en bieden enorme kansen voor Display Advertising. In deze whitepaper lees je over de trends voor 2019 en de aanpak voor Display Advertising van OrangeValley.
  Whitepaper downloaden
 • SEA

  Adverteren binnen zoekmachines (SEA) biedt enorm veel kansen om jouw doelgroep te bereiken, maar SEA zich bevindt zich in een complex speelveld. Dit whitepaper geeft je handvaten om in deze complexe omgeving succesvol aan de slag te gaan met SEA.
  Whitepaper downloaden
 • Customer Experience Optimization (CXO)

  Deze whitepaper beschrijft de belangrijkste uitdagingen voor organisaties in de transitie van CRO naar CXO. Uitgangspunt hierin is de data gedreven aanpak zoals OrangeValley die definieert.
  Whitepaper downloaden