Contentmarketing Kwaliteit Dashboard

 

“Real-time inzicht in de belangrijkste prestaties van jouw contentmarketing activiteiten”

Levert jouw content de resultaten op die je beoogt? En zorgt de content ervoor dat jouw doelgroep binnen elke fase van de customer journey optimaal bediend wordt?

Wat is het Content Kwaliteit Dashboard van OrangeValley?

Wanneer je ondersteuning krijgt van OrangeValley op het gebied van contentmarketing, rapporteren wij maandelijks wat de belangrijkste prestaties van de contentmarketing activiteiten zijn geweest. Op basis van de door ons geleverde ondersteuning en het ingevulde contentmarketing framework, krijg je een overzichtelijke rapportage van de contentmarketing prestaties. Uiteraard geven de contentmarketing consultants ook duiding over deze prestaties.

Samen met jou en jouw team bepalen wij in een opgevolgde sprint waar de focus ligt en of er bijsturing van de contentmarketing roadmap nodig is. De prioriteit ligt hierbij altijd op de activiteiten die het meeste bijdragen aan de contentmarketing doelstellingen. Eventueel maken wij specifieke contentmarketing metrics meetbaar, waardoor je de kwaliteit en prestaties van jouw content monitort op de juiste metrics beoordeelt.

Contentmarketing Dashboard

Wil je op elk moment van de dag inzicht hebben in de prestaties van jouw contentmarketing activiteiten? Dan ontwikkelen wij wanneer gewenst een contentmarketing kwaliteit dashboard.

Zo heb je altijd toegang tot de laatste inzichten en prestaties, waardoor je jouw contentmarketing activiteiten real-time kunt bijsturen. Afhankelijk van de belangrijkste contentmarketing KPI’s voor jouw organisatie, ontwikkelen wij het dashboard op maat.

Werken jullie al met Klipfolio of Google Data Studio? Dan implementeert een contentmarketing specialist van OrangeValley het contentmarketing dashboard voor jullie. Wij zijn namelijk partner van Klipfolio en Google, waardoor je verzekerd bent van correct inzicht in statistieken en een goede KPI dashboard implementatie.

De Contentmarketing diensten van OrangeValley:
Artikelen over Contentmarketing en zoekmachine optimalisatie: